keskiviikko 13. joulukuuta 2006

Miksi Tom Cruisea vihataan?CRUISE INHOTUIN FILMITÄHTI


"Tom Hanks on USA:n pidetyin ja hänen kaimansa Tom Cruise inhotuin elokuvatähti. Tulokseen päädyttiin USA Todayn ja Gallupin tekemässä kyselytutkimuksessa.


Kyselyyn vastanneista 44 prosenttiä ilmoitti pitävänsä Hanksista. Jenkkikatsojia miellyttäviä leffastaroja ovat myös Robert DeNiro, Julia Roberts, Will Smith ja Sandra Bullock.


Cruisen elokuvat keräävät suuria katsojamääriä, mutta moni näyttää inhoavan häntä."


-Metrolehti 13.12 -06


*****************


DC10 ihmettelee: Inhoavatko USA:laiset Cruisea henkilönä, sciontologina vai näyttelijänä? Miksi mennä katsomaan inhoamansa näyttelijän elokuvia? Mitä sellaista Cruise loppujen lopuksi on tehnyt, että häntä on syytä inhota? Riittääkö syyksi se, että hän on erilainen, kummallinen, omalaatuinen, outo - ehkä jopa vähän "hullukin"? Omasta mielestäni hän on vain erittäin ammattitaitoinen näyttelijä, eikä hänen yksityiselämänsä kuulu minulle pätkääkään. Jos tietäisin hänen olevan massamurhaaja, lastenraiskaaja tai huumeiden välittäjä, olisin liittynyt ehkä kyseisiin äänestäjiin. Nyt en kuitenkaan näe siihen mitään syytä! En ihmettele, että alkuperäisiäkin amerikkalaisia vihattiin ja inhottiin... se näyttää olevan USA:ssa normaalia käytöstä kaikkia erilaisia kohtaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti