tiistai 5. joulukuuta 2006

Vipinää tossuun


Tälle päivälle on tiedossa niin paljon touhua, että on varmaan laitettava paperille ylös tärkeimmät. Muuten ei takuulla muista kaikkea. Aamulla se jo alkoi. Valvotun yön jälkeen nukuin pommiin ja tuli kiire hilpasta bussiin ja töihin. Vaikkakin pinkaisin ensin tekemään jumalattoman suuren tilauksen kaikenlaista atk-kamaa lähikirjakaupasta, ennen varsinaista töihin menoa. Siitä se lähti. Kokoajan on olo, että on ainakin pari askelta jäljessä. Töitäkin siunaantui juuri tälle päivälle ihan kiitettävästi ja Huutonet työllistää siinä sivussa. Sen lisäksi pitäisi seurailla erään erittäin mieleisen paketin kulkua postin salaperäisessä maailmassa, jos vaikka saisi tänään jo uuden takin päällensä! En malta odottaa!! =)


Veronpalautuksetkin tipahti tänään tilille, mutta niiden käytöstä ei tule ongelmaa - uusi takki vie kaiken ja vähän säästöjäkin. Sitä en kuitenkaan liiemmin sure, vaikka laskujakin olisi odottamassa... Olen joululahjani saanut, enkä siis odota enää muuta.


Koska sain kutsun lähisukulaiseltani joulun viettoon hänen luokseen, ei tarvitse miettiä mitä kotiin ostaisi joulunajaksi. Helppoa! Onhan siitä tietty maksettava monen tunnin junamatka ja takuuvarmasti junat ovat täysi stressaantuneita jouluihmisiä, mutta mitäpä siitäkään?! Usein se, miten itse asioihin suhtautuu on tärkeintä! Jos antaa jonkin häiritä, niin se varmasti myös häiritsee. Mutta jos päättää suhtautua asioihin kuin katselisi elokuvaa tai kuin ei itse paikalla olisikaan, kaikki sujuu pienemmällä stressillä ja pystyy nauttimaan niistä positiivisista asioista, mitä elämä eteen milloinkin tuo.


Tämän(kin) joulun mottona olkoon: EI KIIRETTÄ MINNEKÄÄN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti