perjantai 16. helmikuuta 2007

Ei oo Idolien voittanutta - vai onko?


Nyt kun joka kanavalta tulee taas Idols ohjelmaa tuutin täydeltä ja saa oikein tosissaan tehdä töitä, että muistaa katsoa joka ainoan ja kääntää aina oikean kanavan, ettei vain missaa yhtäkään, sillä sittenhän on jo pudonnut kauas kärryiltä, joka vie kohti julkisuuden kullanhohtoista atmosfääriä...


Kuulosti siltä, kuin en pitäisi kyseisistä ohjelmista ollenkaan, vai mitä? Yllättävää kyllä, asia onkin täysin päin vastoin. Seuraan tosiaankin joka-ainoan jakson ja juuri niin suurella innolla, kuin ylläolevasta julki tuli. Jopa nauhuri pyörii sekä American Idolin, että Suomen Idolsin aikana kiivaaseen tahtiin prässäten kaiken talteen aina ensimmäisistä hirveistä kiekumiskarsinnoista finaalin viimeiseen jännittävään hengenvetoon!


Niin se vaan on ollut aina siitä saakka, kun Suomessa keksittiin että tännekin sellainen formaatti voitaisiin tuoda ja samantien näyttää myös vähän Amerikan mallia! Ja ettei totuus unohtuisi, niin jo pari vuotta ennen sitä katselin lähes joka ilta Espanjan televisiosta samantapaista kilpaformaattia, mutta nimellä Operacíon Triunfo.


Tänään keskityn tiukasti tv:n ääreen klo 20.00 sillä toinen ennakkosuosikeistani Mikko astelee Semifinaalikarsintaan tänä iltana. Toinen heistä pääsikin jo finaaliin viikko sitten torstaina. Että kukako? No tietenkin heavy hemmo Ari.


Tähän mennessä olen ollut ihmeesti samaa mieltä tuomarikolmikon kanssa jatkoon menijöistä. Vain kerran on tuomariparat menneet halpaan - ja niin myös Suomen kansa. Kyllähän Kristiina on suloinen enkeli, muttei se vielä takaa laulajamenestystä. Ihan saletti on, että väärä tyttö jatkoon äänestettiin. Mian paikka meni ohi suun - en tiedä kenen äänillä. Mutta toivon todellakin, että hän saa vielä mahdollisuuden, sillä siinä tytössä on pärinää ja ruutia, jota kaivattaisiin Suomen tyttöenergia markkinoille. Aivan eri särmää, kuin jokin Jane-hömppä, Enkeli-Kristiina tai Katri-kaunotar pystyy koskaan antamaan yleisölle!


Tänään sitten nähdään minne nallepoika suuntaa kulkunsa - takaisin kotimaahansa vai jatkoon... Hmm... että mitä siitä pitäisi ajatella?! En todellakaan osaa sanoa! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti