torstai 13. marraskuuta 2008

Omituisten otusten kerho


Olen jo reippaasti myöhässä lupaamastani aikataulusta, eikä se suinkaan johdu siitä, että olisi vaikea keksiä "omituisuuksia" vaan paremminkin siitä, että piti harkita pari kertaa mikä on ehkä omitusta muiden mielestä, sillä itselleni monet tavat ja tottumukset on ihan normaalia elämää.


Photobucket


Haasteen sain Tainalta


Viisi omituista asiaa itsestäni:

1. Aloitan usein ja paljon, kaikenlaisia eri pituisia projekteja ja juttuja. Kirjoitan, teen nettisivuja, muokkaan kuvia, rakentelen kollaaseja, kuvaan ja teen videoita... Kaikki paikat ovat täynnä keskeneräisiä töitä ja vuori kasvaa kasvamistaan, kunnes en enää jaksa ja jätän kaiken kesken - vain aloittaakseni jo parin päivän päästä jotain ihan uutta ja ah, niin mielenkiintoista, joka taas poikii lisää kivoja aloitusideoita ja ja ja...


2. Harvoin löydän itseäni parempaa seuraa, eli olen aikamoinen oman tien kulkija ja ystävät ovat harvassa, sillä suurin osa ei kestä, että tarvitsen niin paljon omaa tilaa ja olen tavattavissa vain, kun siitä itsekin iloitsen.


3. Kaikki pehmeä, suussa lilluva oksettaa niin, etten voi syödä sitä. Kammo johtuu lapsena harrastamani nk. "lihakeiton" syönnistä. Siihen aikaan lihassa oli runsaasti läskiä ja vetelin sitä kuulemma niin, että aikuisiakin yökötti. Nyt se sitten yököttää minua niin, etten edes vaahtokarkkeja tai herkkusieniä voi syödä, vaikka maussa ei vikaa olekaan.


4. Kylmä, märkä ja pimeä on kolmikko, josta minut voisi erottaa lopullisesti! Mikään niistä ei houkuttele, lähinnä kammottaa. Tähän aikaan viihdyn siis kolminkertaisen hyvin sisällä omissa puuhissani.


5. Olen erittäin vaihtelunhaluinen ja spontaanikin, mutta kun tosissani jymähdän johonkin (oli kyse sitten ihmisestä, asiasta tai esineestä), niin se on sitten "lifetime love" eli ikuista rakkautta!


Haaste jatkaa matkaa seuraaville:


KAT


KUUSELA


SINITAIVAS


RUISKAUNOKKI


SPEEDY'S RANCH
(tiedän, että et pidä näistä haasteista, mutta silti.. ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti