tiistai 25. marraskuuta 2008

Uuden aikakauden sanomaKylpekää rakkauden valossa, joka on keskuuteenne lähetetty. Peskää sielunne puhtaaksi aineellisuuden taakasta, sillä teidän tulee luopua niin paljosta sellaisesta, jota vielä pidätte ehdottoman tärkeänä hyvinvoinnillenne.


 Maa-Äidin on pakko rajoittaa yltäkylläisyytenne määrä, sillä Hän ei jaksa kantaa enää päällänsä turhuuden markkinoita.


 Kun puhdistatte itse itsenne turhista tarpeista, ei luopumisen hetkellä tunnu vaikealta. Te olette itse luoneet käsitteet arvokkaista esineistä, joita keräätte ja himoitsette. Olette myös villinneet lapsenne juoksemaan kaupallisuuden ja keinotekoisesti luotujen tarpeiden perään. Eivät he tarvitse kalliita muotileluja, joiden valmistukseen uhrataan suuret määrät luonnonvaroja ja sähköenergiaa.


 Antakaa Maa-Äidin pitää loput rikkautensa ja lakatkaa valmistamasta turhia tavaroita. Kauppanne ovat pullollaan joutavaa rihkamaa, jota riittää teidän elinaikanne. Näinä päivinä syntyvä sukupolvi tuskin enää arvostaa teidän materialistista näkemystänne, sillä valtava joukko pitkälle kehittyneitä sieluja on lupautunut inkarnoitumaan keskuuteenne. He tulevat opettamaan vanhempiaan jo pikkulapsesta lähtien. Mahdollisen suuren luonnonkatastrofin tullessa heidän puhtaat sielunsa auttavat kehittymättömämpiä sieluja siirtymään aineettomaan olotilaan.


 He ovat tietoisia henkisyydestään ja fyysisestä yhteydestään Maa-Äitiin. he tulevat kertomaan jo pieninä lapsina elämän lainalaisuuksista. Heitä myös uskotaan, sillä heillä on niin voimakas tieto, tahto ja rakkauden voima, etteivät he taivu vanhoihin ajatusmalleihin.


 Tämä uusi sukupolvi on sisäistänyt Uuden Aikakauden sanoman jo ennen syntymäänsä, mutta teidän tulee nyt luoda perusta heidän toiminnalleen.


 Ihmiskuntaa koettelevat luonnonmullistukset ja onnettomuudet ovat jo alkaneet. Niiden tarkoituksena on herättää ihmiset huomaamaan oma pienuutensa ja opettaa heitä uudenlaiseen ajattelutapaan.


 Tulvilla ja tulivuorenpurkauksilla myös Maa-Äiti puhdistaa itseään. Auttakaa Häntä pääsemään tasapainoon, ettei Hänen tarvitsisi käyttää äärimmäisiä voimakeinoja.


-Katkelma "Sitting Bullin profetiasta" -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti