torstai 25. joulukuuta 2008

25. Joulukuuta


JOULUKUUKALENTERIN 25:s LUUKKU

J-kuun kahdennenkymmenennen viidennen päivän sana on "JOHDATUS" ja kuva näyttää tältä:


Hyvin vähän ihmiset kiinnittävät enää nykyään huomioita sen enempää joulun alkuperäiseen tarkoitukseen, kuin muutenkaan maailman tärkeimmän ja levinneimmän kirjan sisältöön. Tähän nykyajan pyörteeseen on helppo hukkua ja tukehtua. Samalla hukkuu ihmisen luontainen hengellisyydenkaipuu, ohjauksen tarve ja kiinnostus muuhunkin, kuin aineellisen omaisuuden vaalimiseen. Silloin osa ihmisestä kuihtuu ja tilalle tulee vähemmän tärkeitä arvoja, jotka saavat voimaan huonosti, mutta enää ei välttämättä kyetä näkemään, mistä pahoinvointi johtuu. Moni pakenee pahaa oloaan juuri tavaran hankkimiseen ja aina vaan uuden haluamiseen, vaikka useimmiten juuri ihmisen ahneus ja aineellisuus ovat sen olon aiheuttajia.

Joskus olisi hyvä hetkeksi pysähtyä kuuntelemaan sisintään. Moni ei vaan enää ehdi tai uskalla, sillä se saattaisi kuiskia asioita, jotka vaativat liikaa muutoksia elämään, eikä siihen ole joko halua, aikaa tai kiinnostustakaan...


Mukavaa joulun jatkoa!

Pikkupakkanen kipristelee nenunpäätä, kun sen ulos laittaa. Taivas osittain sininen ja aurinkokin pilkahtaa... Mukavassa säässä siis joulupäivä valkeni.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti