torstai 4. joulukuuta 2008

Käämit palaa


Photobucket
Sain tänään ilmoituksen, jonka mukaan vuokrani nousee kerralla 51 euroa ensi maaliskuun 1. päivä!! 51 euroa! Sitä perustellaan sillä, että entisen mittarimittauksen sijaan vesimaksu alkaa mennä etukäteen neliöiden mukaan, mutta hei... pientä rajaa! Aiemmin olen maksanut 17 euroa /kk vesiennakkoa ja saanut AINA takaisin osan, koska yritän olla säästeliäs. Nyt uuden systeemin mukaan maksan ensinnäkin kahden ihmisen vesimaksun, koska asun kaksiossa + sen lisäksi tuo 17 euroa lähes kaksinkertaistuu ja yhden vesimaksun summaksi /kk tulee siis yli 30 euroa. Tämän lisäksi vuokraan tuli vielä lähes 20 euron korotus kerralla!

Eikä siinä vielä kaikki! Mitään noista laskelmista ei näy missään ilmoituksessa vaan ainoastaan loppusumma korotettavasta vuokrasta 1.3 alkaen! Ei voi olla laillinen ilmoitus!

Vai lähtisimmekö kaupastakin tyytyväisenä kuitin kanssa, jossa lukisi vain, että ostoksemme yhteensä tekee vaikkapa 45,60 euroa, mutta mistään ei näkisi mitä yksittäinen tuote on maksanut ja mistä tuo loppusumma koostuu!?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti