tiistai 24. helmikuuta 2009

Aikajana elämästä


Nappasin tämän Marjutin blogista :)

10 VUOTTA SİTTEN: Vuoden 1999 parhaiten mieleen jäänyt tapahtuma oli varmaankin elokuinen Gardajärven matka, jonka aikana kiersimme koko upean järven ja sen lisäksi tutustuimme mm. Dolomiitteihin, Venetsiaan, Veronaan ja moneen moneen muuhun kivaan paikkaan.

5 VUOTTA SİTTEN: Vuonna 2004 kävin ensimmäistä kertaa Itävallassa ja se oli huippukokemus. Tirolin alueella Alppien kätköissä vietimme ystäväni kanssa huikean viikon, josta on muisteltavaa vaikka loppu elämäksi. :)

3 VUOTTA SITTEN : Vuosi 2006 oli tuskien taival. Kesä oli kaksijakoinen. Ensin pelkkää jälleennäkemisen riemua erään edellisvuonna tapaamani henkilön kanssa ja loppukesästä suurta surua ja menetyksen tuskaa. Vaikutus kesti aina vuoden 2007 loppupuolelle saakka.

1 VUOSİ SITTEN: Vuosi 2008 tulee jäämään muistoihini elämäni kauneimpana ja rakkaimpana aikana. Sen käänteet iloineen ja suruineen ovat unohtumattomia. Tuolloin löysin sielunkumppanin vailla vertaa.

TANA VUONNA: Vuosi 2009 alkoi sitten täysin toisissa merkeissä ja voisi sanoa, että tämä on jälleen kerran uutta jälleenrakennuksen aikaa. Katsoin juuri Nicolas Gagen elokuvan kaksoistornien tuhoamisesta ja jotenkin kummasti tunsin olevani kuin toinen noista torneista, jotka luhistuivat paikoilleen. Jäljelle jäi vain hirveä röykkiö rojua, josta ei voinut enää tunnistaa mitään, eikä eloonjääneitä juurikaan löytynyt...

EİLEN: ..Oli ensimmäinen päivä kokonaiseen viikkoon, kun ei särkenyt päätä!

HUOMENNA: ..on työntäyteinen päivä ja toivoakseni kaunis, aurinkoinen ilma.

ENSİ VUONNA: Vuosi 2010 on ihan liian kaukana, että jaksaisin vielä miettiä sen tapahtumia. Elän vain tätä päivää, tätä hetkeä. Kaikki muu tulee, kun on tullakseen. Elämäni on aina ollut kovin yllätyksellistä. Yllättäköön se jälleen ensi vuonnakin - toivottavasti vaihteeksi positiivisesti! 


Haasteen voit napata mukaasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti