keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Tuplasti hyviä uutisiaSain sekä Tarjuskalta, että Siskolta haasteen kertoa näistä heidän kuvistaan hyviä uutisia. Otan tuplahaasteen ilolla vastaan, sillä molemmilla sattui sopivasti olemaan samantyyppiset kuvat haastekuvinaan.


Tarjuskan kuva:Siskon kuva:Vuosituhannen parhaat uutiset tulevat nyt Suomen hiihtokuninkaille ja -kuningattarille, sillä lumen tuloa ei voi enää mikään estää! Suomeenhan oli ennustettu jopa kokonaan lumettomia talvia ilmaston lämpenemisen johdosta, mutta luonto näytti jälleen kyntensä ja nyt on luvassa lunta tupaan oikein olan takaa. Viimeistään viikonloppuna etelänkin hiihtokansa saa kaivella lapion kanssa suksiaan hangesta, sillä tiedossa on ainakin 40-50 senttiä uutta puhdasta sivakoitavaa.


Eikä tässä vielä kaikki. Jos oikein hyvä tuuri käy, niin etelä-euroopan lumimassapilvet kääntävät kelkkansa tänne pohjolaan ja ensi viikolla saadaan vielä toinen mokoma lisää! Sillon voidaan jo puhua vanhoista kunnon talvikeleistä, kun viidennenkin kerroksen ikkunasta voi lähteä suoraan hiihtoladulle ja yöjuoksutkin voidaan vaihtaa yöhiihdoiksi!


Inkalandian Uutistoimisto kuittaa tehtävän suoritetuksi! :)


 
Jotta hyvät uutiset eivät loppuisi, jatkan Tarjuskalta ja Siskolta saamiani haasteita:


1) Kirjoita kuvasta hyvä uutinen ja julkaise se. Jollei huvita, niin haasta toki joku sijaiseksesi.
2) Valitse jokin omista kuvistasi uudeksi haastekuvaksi.
3) Julkaise kuvasi ja haasta muita.
4) Tämä on leikkiä.


 Haastan mukaan uutisia kirjoittamaan alla olevasta kuvastani: 


Ainon


Kuuselan


Speedyn


UnelmikonEi kommentteja:

Lähetä kommentti