torstai 19. maaliskuuta 2009

Lontoo 1991 - 6 päivä


Edellisillan pizzanhakumatkalla tuli ikuistettua myös jo tutuksi tulleet pizzapojat Queenswaylta: 


6. päivä

Niin se viikko kiitää kohti loppuaan. Vielä oli jäljellä kuitenkin yksi kokonainen päivä aikaa nauttia Lontoon tunnelmasta. Tänään (torstai) emme enää halunneet lähteä retkille Lontoon ulkopuolelle, vaan käytimme päivän viimehetken ostoksiin ja sellaisten nähtävyyksien katsomiseen, jossa emme vielä olleet kunnolla ehtineet käymään.
Ensimmäiseksi kohteeksi valitsimme Harrodsin tavaratalon ja sen ympäristön. Poikkesimme vain pikaisesti paikkaa katsomassa ja jatkoimme sitten keskustaan ja valitsimme seuraavaksi kohteeksi Covent Gardenin, jonne tepastelimme Piccadilly Circusin aukiolta Swiss Centren ja Leicester Squaren kautta.


Swiss Centre
Covent Gardenin katutaiteilijoita
Aikamme poikien touhuja katseltuamme ja kuvattuamme, teimme kierroksen alueen katetussa ostospaikoissa ja tällainen "Pelle-Hermannikin" meitä tervehti vastaan tullessaan.
Teimme pikkuostoksia, kävimme syömässä ja kahvilla ja istuskelimme vielä hetken ympärillä hyörivien ihmisten menoa katsellen. Sen jälkeen päätimme palata vielä hetkeksi Queenswayn omaan hulinaan ja kävimme mm. parissa kivassa matkamuistomyymälässä vielä katselemassa, josko jotain kivaa sattuisi löytymään matkalaukun täytteeksi ja kukkaron tyhjennykseksi. :)


Palasimme jo hyvissä ajoin hotellille levähtämään ja pakkaamaan laukkumme huomisen kotiinlähtöä silmällä pitäen. Illan vietimme hotellin baarissa mukavaa matkaa kerraten ja baaritarjoilijoiden kanssa jutellen.


Hotellimme baarista (kuvattu aamulla, kun ketään ei ollut paikalla)
Vielä meillä olisi huomenna aikaa puolisen päivää käydä pikku kierroksella kaupungilla, mutta lähdön tunnelma alkoi jo olla haikea...


jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti