torstai 19. maaliskuuta 2009

Sattuuhan sitä..Valokuvatorstain haaste #124 on


Murphyn laki


1. Kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen


2. Kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen kaikkein pahimmalla hetkellä


3. Mikään ei ole niin helppoa kuin miltä se näyttää


4. Jos on olemassa se mahdollisuus, että useat asiat menevät pieleen,niin pieleen menee se joka aiheuttaa eniten vahinkoa


5. Kaikki vie enemmän aikaa kuin pitäisi


6. Jos asiat jätetään oman onnensa nojaan, ne menevät huonosta pahempaan


7. Luonto on aina salaisen virheen puolella


8. Jos näyttää siltä, että kaikki menee hyvin, olet varmasti unohtanut jotain


 

Nimesin tämän kuvan aikoinaan nimellä: "Paciente"!


Joku jo kommenteissa ehtikin ihmetellä, oliko kakkutaikinan vauhdikasta menoa, joten päätinpä tulla näin jälkikäteen kertomaan vähän taustaa.


Päivä oli alussa, siitä oli tulossa jännittävä ja hermostuksissani ja kiireellä avasin jääkaapin oven ja nappasin ensin käteeni sattuneet jogurttipurkin (vaniljajogurttia litran purkki) käteeni. Siinä toheltaessani sitä auki, se osui tietysti jääkaapin oveen ja lipesi kädestäni, jonka jälkeen ei sitten ollut muuta enää tehtävissä kuin katsella iloisesti ympäri keittiötä lentänyttä jogurttisadetta. Sitä oli ihan joka paikassa, enkä edes käsitä miten sitä saattoi ponkaista lähes eteisen ovelle saakka, mutta toisaalta, purkkiin jäi kuin jäikin pikkutilkka aamujogurttia syötäväksi sen jälkeen, kun ensin olin hitaasti ja rauhallisesti laskenut sadasta nollaan takaperin.


Koska odotin espanjankielisiä vieraita silloin, niin kuva sain nimen kuin itsestään - myös espanjaksi. Pacientehan tarkoittaa "kärsivällinen", jos joku ei tuosta kuvasta jo sitä oivaltanut. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti