maanantai 13. huhtikuuta 2009

6. David BisbalLATINOS


6. David Bisbalhttp://blog.davidbisbal.com/


FAKTAA:


- David Bisbal Ferre, synt. 5.6. 1979 Almeria, Espanja.


- David tuli tunnetuksi laajemmalti Operación Triunfo kilpailusta samalta vuodelta kuin David Bustamante. Bisbal sijoittui toiseksi ja sai parhaimman levytyssopimuksen, joka takasi hänelle suoran tien Latinalaisen Amerikan levy- ja konserttimarkkinoille.
 

- Nousi heti huimaan suosioon myös Espanjan ulkopuolella ja erityisesti Latinalaisessa Amerikassa, mutta on sen jälkeen rakentanut uraa myös niin USA:ssa kuin Keski-Euroopassakin.


- Latin Grammy-palkittu Bisbal on tähän mennessä julkaissut 5 albumia, joista osa sisältää myös dvd -videon ja kaksi on live albumeita. Viimeisin julkaisu on vuodelta 2007, nimeltään Premonición Live. Seuraavan levyn julkaisu ajankohta pitäisi olla marraskuu 2009.*Omistan Operacion Triunfo 1:n julkaisuista kaikki cd:t ja dvd:t/vhs-videot, joissa Bisbal on mukana ja sen lisäksi albumit (+dvd:t) Corazón Latino, Bulería ja Todo por Ustedes. Hankinta listalla on myös Premonición albumi – totta kai!Koska sivultani löytyy sekä alkuaikojen kappaleita, että myöhempiäkin jo ja yleisilme niissä on enempi vauhdikas tai romanttinen, halusin tällä kertaa tuoda katsottavaksi myös Bisbalin vakavampaa puolta.Esta Ausencia


ja vastapainoksi vauhdikas arabivaikutteinen Torre de Babel


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti