keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Lontoo 1995 - 1 päivä


Otetaanpas uusiksi kun jotain ihme ylimääräistä koodia tunki sekaan...


 


LONTOO 1995
11-18.6.

 

Toinen kerta Lontoossa oli jopa parempi kuin ensimmäinen. Nyt tiesin etukäteen jo enemmän mitä haluan tehdä ja nähdä, ja kuinka päästä sinne parhaiten.  Aika mielenkiintoista oli huomata, että monen vuoden jälkeen kuljin heti metrossa kuin olisin tehnyt sitä jatkuvasti ja muistin jopa linjatkin jo sen suurempia vaikeuksia. Kai se pitää paikkaansa, että sellainen jää mieleen, josta pitää paljon!

Matkapäivä:

Vihdoinkin nokka kohti ”toista kotia”!

 

Olin taas tutkinut etukäteen jo sellaisia nähtävyyksiä, mitä ei vielä ensimmäisellä kerralla ehtinyt nähdä ja sovittanut mm. niiden aukioloaikoja, sijaintia yms. matkaohjelmaan. Tällä kertaa mukanani oli eri matkaseuralainen (kutsuttakoon häntä tässä vaikkapa Annaksi) kuin ensimmäisellä kerralla, joten pääsisin "kertaamaan" muutamat nähtävyydet neljän vuoden jälkeen uudelleen. Olihan hänenkin saatava tutustua kuuluisiin paikkoihin kuten Madame Tussaud ja St. Paulin Katedraali.

Ensi näkymät Englannin maaperälle


Home, Sweet Home! Hotellimme sijaitsi tällä kertaa ihan Lontoon sydämessä Piccadilly Circus -aukion laidalla.  Odotin viikkoa jo innoissani. Olisi unelmien täyttymys asua keskellä sitä paikkaa, josta niin valtavasti pidin.

Matkapäivä oli vajaa, sillä saavuimme Lontooseen vasta illan kahussa. Siispä aikaa mihinkään suureen kaupunkikiertelyyn ei enää illalla ollut, vaan tyydyimme piipahtamaan Piccadillyn aukiolla ja söimme vähän iltapalaa hotellilla.


***


Tästä se taas lähtee - viikon mittainen seikkailu Lontoon kaduilla ja kujilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti