perjantai 24. huhtikuuta 2009

RomunaHei kaikki!


Palasin juuri työterveyslääkärin luota. Selkään tupsahti kortisonipiikki ja mukaan lääkemääräys ja kehotus varata aika fysioterapeutin neuvontaan. Sairaslomaa ei tippunut, mutta sen arvasin jo etukäteen. Selkä on ollut tosi pahana viimeiset reilu 2 viikkoa ja vihdoin annoin periksi ja varasin ajan lääkärille.


Toivottavasti piikki ja lääkkeet auttaa, sillä päätetyö ja varsinkin sen huima lisääntyminen tämän kevättalven aikana ei tästä vähene. Saan varmaan fysioterapeutilta hyviä jumppa- ja venyttelyohjeita ja pitänee itsekin vaan ottaa niitä breikkejä töiden välissä, vaikka kiire ei sitä sallisikaan. Muuten olen kohta niin romuna, että ei enää ole muuksi kuin kaatopaikkatavaraksi. Lääkäri mainitsi myös ohimennen, että selässäni näyttäisi olevan jonkinlainen rakennevika. Siitä ei ole aiemmin kukaan puhunutkaan. Ehkä se on tullut vuosien myötä vääristä asennoista tai sitten se on ollut aina, muttei sitä vaan ole noteerattu aiemmin.


Joka tapauksessa, tämän "valitusviestin" tarkoitus ei ole ruikuttaa selkäsärkyä, vaan pahoitella, että en pysty käymään kommentoimassa niin ahkeraan haastekuvia, tai muutakaan, kuin aiemmin.


Pieninä annoksina netissäkin jaksaa vielä olla, mutta ei enää tuntikausia, kuten vielä aiemmin, ennen kuin työmääräni kasvoi kolminkertaiseksi.


Kunhan tästä tokenen, lupaan taas palata intoa puhkuen kurkkimaan teidän kaikkien ihanien blogiystävien puuhailuja!Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti