torstai 7. toukokuuta 2009

Italian Riviera 1997 - 1


Tähän väliin kuuluisi oikeastaan tammikuinen, neljäs Lontoon matka, mutta ihan vaihtelun vuoksi sukellamme puoli vuotta eteenpäin ja suunnistamme ensin syyskuun lämpimään etelään.


7-14.9.1997 Monaco, Ranskan ja Italian Riviera

- kaikki yhdessä siistissä paketissa.
Riviera 7.9.1997

Matkalle lähtiessämme emme tienneet vielä mikä noista kolmesta paikasta tulisi olemaan meidän majapaikkamme. Olimme ottaneet ns. pikalähdön, jossa vasta perillä selviää missä majoitus on. 

Alppien yllä 

Rivieran rannikkoa ennen laskeutumistaLaskeutuessamme Nizzan kentälle, kuuma kosteus iskeytyi ensimmäisenä vasten kasvoja. Oli, kuin olisimme astuneet koneesta suoraan suljettuun trooppiseen kasvihuoneeseen. Kentällä saimme tietää, että hotellimme sijaitsee Italian puolella, Diano Marina nimisessä pikkukaupungissa. Ajoimme välimeren rannikkoa Nizzasta ohi Cannesin, Monte Carlon ja pienten Italialaiskylien Diano Marinaan.Hotellimme oli ns. asuntohotelli, jossa ei ollut vastaanottoa eikä ravintolaa vaan huoneisto oli kuin asunto, jossa oli keittiö ja kaikki muu tarvittava. Hotelli sijaitsi keskustasta noin kilometrin rantaviivaa kohti Genovaa. Asuimme rauhallisella paikalla sitruunapuiden varjossa Via Aurelian varrella.
 

Lepäsimme hetken matkan jälkeen ja jo illalla lähdimme katsastamaan ympäristöä. 

Iltakävelyllä rantamaisemissa. Lämmintä oli n. +30C. 

Järkyttävän suuria palmuja löytyi rantabulevardin varrelta.Vaikka oli jo syyskuun alku, ilma oli hiostavan kuuma - loma saattoi alkaa! Olimme varanneet muutaman retken jo etukäteen, joten tulisimme näkemään kaikki yllämainitut paikat, sekä joitain italialaisia ja ranskalaisia pikkukyliä sisämaassa. Varsinkin Monacon ja Nizzan retkeä odotimme suurella innolla ja kyllähän ne odotuksen täyttivät moninkertaisesti.


jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti