sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Gardajärvi 1999 - 2


22.8.1999 sunnuntaiMaisemia hotellin ikkunasta

 Kävellen kaupungissa 


 Vihdoin Gardajärven rannalla

  

  


   Matkanjärjestäjän Tervetulotilaisuus pidettiin puolen päivän maissa eräässä rantakahvilassa. Sen jälkeen olimme suunnitelleet iltapäivälle myös kävelyretken läheiselle Rocca-vuorelle.  Toisten hikoillessa pahimpaan siesta-aikaan, me siis ystäväni kanssa reippaina (lue: hölmöinä) suunnistimme Rocca-vuoren huipulle melkein lämpöhalvauksen saattelemana.Gardan suojelupyhimys, Madonnan patsas seisoo Rocca-vuoren huipulla kaupunkiin katsellen.

Näkymiä Rocca-vuorelta alas Gardan kaupunkiin

   Upeiden sypressien ympäröimä hautausmaan käytävä

 Gardasta löytyi paljon todella paksuja ja erikoisen mallisia puiden runkoja

 Hikisen iltapäivän jälkeen maistui kylmät juomat ja Italian tunnetusti upean makuiset ja kokoiset jäätelöannokset. Sarjassamme; ”Kun mikään ei riitä!”, illalla vielä, (ettei vain olisi tullut liian helpoksi) lähdimme kävellen järvenrantatietä kohti Bardolinoa, tarkoituksena tehdä vain pieni iltalenkki, mutta löysimme itsemme 4 kilometrin kävelyn jälkeen Bardolinon keskustasta.Matkalla Bardolinoon

  Bardolino  Ilta Bardolinon satamassa


Bardolinon ja Gardan välistä rantaviivaa


Ilta jo hämärsi, kun lähdimme paluumatkalle ja loppumatkan kävelimme säkkipimeässä illassa lopen uupuneina päivän rasituksesta. Ettei matka loppuisi kesken, suuntasimme puolivahingossa Bardolinon rantabulevardille, jonka kautta matkaa kertyi takaisin Gardaan lähes kilometri enemmän.


jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti