perjantai 19. kesäkuuta 2009

Gardajärvi 1999 - 7-8


27.8.1999 perjantaiMatkanjärjestäjän retki Veronaan oli peruutettu, joten perjantaina päätimme uusin voimin suunnata sinne bussilla aivan omin päin. Pakollinen nähtävyys oli tietenkin kuuluisa Veronan Arena, jonne olisi päässyt katsomaan oopperaakin, mutta valitettavasti meillä oli nyt liian vähän aikaa.

 

       Kävimme tutustumassa myös kuuluun Julian taloon ja sen parvekkeeseen. Myös Julian patsas seisoi talon edessä.   Veronan erikoisin nähtävyys?

 Olisimme kovin mielellämme ehtineet piipahtaa myös Milanossa, mutta kaikkea ei ehtinyt, eikä jaksanut kerralla. Ehkä sitten seuraavalla kerralla, sillä tämä ei taatusti ollut viimeinen kerta kun näen iki-ihanan Gardajärven ja sen uskomattoman kauniit maisemat!Illalla Gardassa

  Vielä viimeisellä iltakävelyllä säkkipimeässä illassa.

28.8.1999 lauantai  Niin ja vielä, erityisesti haluamme muistaa ja kiittää Pizzeria le Velen mukavaa henkilökuntaa maukkaista pizzoista ja erinomaisen hyvästä palvelusta... =)Pizzeria Le Vele (Mille Grazie!)

 Arrivederci Italia!

 Eihän Italian matkaa voi tehdä yhtään laukkua ostamatta. Muun muassa tällainen setti löytyi ihan hotellimme lähellä sijainneesta laukkukaupasta. Ihastuin siihen ensisilmäyksellä. Punainen on väri, jota en vaan voi vastustaa. 

 


THE END!


Nyt on hyvä lähteä Juhannuksen viettoon! Kiitokset matkaseurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti