lauantai 27. kesäkuuta 2009

Keskiaikaiset Markkinat


Maistiaisia Turun Keskiaikaisilta MarkkinoiltaLähdin tällä kertaa Väärän Kuninkaan maisemista liikkeelle. Kruunajaiset olisivat olleet klo 14.00, mutta en jäänyt niitä seuraamaan.Taustalla kruunajaispaikka.
Robin Hoodkin olisi voinut täydentää täällä varastojaan.
"Kaupungin silmäätekevät" julistivat markkinarauhan kovin komennoin ja toisaalta kirkonmiehen siunauksin. Heitä olisi varmaan hyvä totella, tai tulisi "tupen rapinat".Nälässäkään ei missään tapauksessa tarvitse tällaisilla markkinoilla kuljeskella. Kaikenlaisia "herkkuja" eteen sattui. Nämä ehkä niitä miellyttävimpiä ja kauniimpia.
Kaikenlaisia taidonnäytteitä ja valmiita tuotteita oli tarjolla ja joihinkin paikkoihin pääsisi itsekin testaamaan taitojaan. Tässä "Kievarissa" oli sahtia kaupan.

Myös nuoria taitajia oli paikallaJos kovien mukulakivikatujen ravaaminen laajalla markkina-alueella pisti kengät koville, tästä voi hankkia uudet tunnelmaan soveltuvat jalkineet.Tämän taidon tahtoisin osata itsekin
Vielä ehdit mukaan markkinatunnelmaan tänään klo 18 saakka ja huomenna, sunnuntaina klo 12-18. Tänään illalla lisäksi mm. "Kaiken rahvaan ilta" Brinkkalan sisäpihalla klo 18-21, sekä Turnajaispidot Katedralskolanin pihalla klo 20.30-01.00 (pitoihin liput 75€).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti