maanantai 29. kesäkuuta 2009

Lontoo 2000 - 5-6


3.8.2000Tänään vaeltelin Harrodsille ja muihin kivoihin liikkeisiin. Teemani tällä kertaa tuntui olevan vuoden 2000 lisäksi erityisesti kirjakaupat ja museot, joissa en vielä ollut aiemmin käynyt.Otin tänään aika rauhallisesti enkä juossut normaaliin tapaan pää kolmantena jalkana sinne tänne, joten kuvaaminenkin taisi siinä hötäkässä jäädä vähemmälle. Kuljeskelin lähinnä päämäärättömästi, ostelin Lontoon matkakirjoja, kortteja jne.

4.8. 2000Tänään otin ohjelmaan Trafalgar Squaren ja museon, sekä illaksi musikaalin. Olihan vasta viides päivä ja olisin vielä reilusti yli viikon reissussa.Aloitin siis Trafalgarilta, jossa Nelson piti tietysti kuvata seisomassa pylväänsä päässä. Kuvat ovat otettu Trafalgarin laidalla olevan National Galleryn etuovelta kohti Thamesia ja Big Beniä.  Sitten astelin sisään ensimmäistä kertaa National Galleryyn. Jännä, ettei tänne ole ehtinyt aiemmin, vaikka Trafalgarin aukiolla on tullut pyörittyä päivä jos toinenkin.Yksi National Galleryn taideteos: "Portrait of a Young Man" (Moretto da Brescia 1498-1554)

 Kun taidenautinto oli koettu, palasin Trafalgarin vilinään ja törmäsin hauskaan tapaan kertoa ihmisille Kuningataräidin tämänpäiväisistä syntymäpäivistä. Istuskelin jonkin aikaa vielä Trafalgarin aukiolla ja kävelin sitten takaisin hotellille, jossa valmistauduin illan Phantom of the Opera musikaaliin. 

Musikaali on todella pitkä ja sen puolessa välissä on aina tauko. Sinä aikana voi käydä vaikka drinkillä aulabaarissa tai kahvilla. Myös musikaalifanitavaraa on myynnissä teatterin kaupassa. Nautin jälleen kerran täysillä upeaakin upeammasta musiikki ja teatterielämyksestä. On se  vaan niin ihana!


jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti