perjantai 28. elokuuta 2009

Uunalle kiitos!


Kaunis kiitos Uunalle ihanasta tunnustuksesta!Tunnustuksen yhdeydessä on tapana paljastaa VIISI asiaa, mistä pitää kovasti. Tässä vastaava lista minulta.


- Tällä hetkellä en kai voi kuin tunnustaa, että pidän erittäin kovasti vasta löytämästäni ihmisestä, joka ei kuitenkaan ole ollenkaan vieras, vaan niinkin iso juttu, kuin ensirakkauteni.


- Pidän sen lisäksi tietenkin valokuvaamisesta, vaikka tällä hetkellä olenkin kadottanut suurimman intoni siihen. Kyllä se vielä palaa jonain päivänä takaisin.


- Pidän kovasti myös työstäni ja asuinpaikastani, mutta koska vierivä kivi ei sammaloidu, niin koti on vielä jossain muualla...


- Pidän myös kirjoittamisesta, kuten edellinen blogikuvanikin kai sen paljastaa. Olen koko ikäni kirjoittanut päiväkirjaa ym. Sen lisäksi vaihtelevalla inspiraatiolla tarinoita ja runoja. Ne vaativat kuitenkin tietynlaiset tunnetilat. Minusta ei koskaan voi tulla "palkkakirjoittajaa".


- Viimeiseksi, muttei suinkaan vähäisemmäksi jäi vapaus. Vapaus toteuttaa itseäni kuten itse haluan. Vapaus käyttää aikani kuten itse tykkään. Vapauden olla sitä mitä olen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti