sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Olipa päivä!


Tänään oli niin kaksijakoinen päivä, kuin nyt vaan olla voi. Aamu alkoi päänsäryllä ja apealla mielellä.


Löysin päivällä Uunan blogista oudon kasvin ja sen myötä kysymyksen, mikä se mahtoi olla. Lähdin siitä innostuneena ulos kameran kanssa, sillä buranan voimin jaksoi pysytellä poissa peiton alta. Nappailin muutaman kuvan tuossa lähettyvillä kasvavasta kasvista, joka muistuttaa Uunan kuvaamaan kasvia. En tiedä onko lähimainkaan samasta kyse, mutta tykkään sen väreistä niin, että siitä tuli sitten otettua enemmän kuin yksi kuva. :)

Kun olin palaamassa kuvaamasta, löysin jonkun juuri hylkäämän aivan ehjän ja hyvän tietokonetason ja koska itselläni on huutava pula pöytätilasta, kannoin sen hikihatussa kotiin. Nyt pöydällä on vihdoin tarpeeksi tilaa. Olokin kohentui huomattavasti moisen löydön johdosta.


Kun sain vielä kaiken kukkuraksi selvitettyä todella paljon mieltä painaneen asian ja lopputulos kuulosti lähes ihmeeltä, oli aika lähteä katselemaan tunnelmallisia taivaan värejä ja puolikkaaksi ehtinyttä kuu-ukkoa.Jälleen illan tullen taivas esitteli parastaan. Loistava taivaanrannan palo laittoi kameransormen herkille.
Illan tullen mieli oli jo kohentunut niin paljon, että aamuista päänsärkyä (niin kirjaimellista, kuin kuvaannollistakin) tuskin muistankaan. Joku järjesti sen kunniaksi oikein näyttävän ilotulituksen, joten voiko yhdeltä päivältä enää enempää odottaakaan?


Lisäksi vastakkaisella suunnalla killittelee jokin aivan valtavan kokoinen tähti, vai olisiko peräti planeetta. Onkohan Venus taas normaalia lähempänä maata?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti