maanantai 7. syyskuuta 2009

Pariskuntahoroskooppi
NÄIN KANSSANI SOVITAAN, TAI SITTEN EI.. :)Oinas-OinasYhdessä oinaat ovat kaksin verroin idealistisia ja omaperäisiä. Koska molemmat ovat luonteeltaan helposti loukkaantuvia ja kärsimättömiä, pienikin kitka heidän välillään voi aiheuttaa suhteen kariutumisen. Jos kumpikin löytää suhtessa oman reviirinsä, oinaan kilpaileva luonne ei välttämättä koidu liiton turmioksi.


Oinas-Härkä


Merkit tuntevat voimakasta vetoa toisiinsa, ja näiden väliset erot tuntuvat täydentävän toisiaan loistavasti. Oinaan jatkuva tarve vakuuttua yksilöllisyydestään nostattaa määnläheisen härän omistushaluista, mustasukkaista puolta. Merkkien molemminpuolinen kiintymys voi kuitenkin olla kestävää.


Oinas-Kaksoset


Tälle eloisalle pariskunnalle on pakko luvata hyvää, yhdessä he saavat luotua aivan uusia käsitteitä.


Oinas-Rapu


Tämän yhdistelmän välille tuskin syntyy onnistunutta rakkaussuhdetta, mutta heistä saattaa tulla hyvät ystävykset.


Oinas-Leijona


Intomielinen oinas ja ylväs leijona ovat loistava pari, heille on tiedossa ihana tulevaisuus.

 


Oinas-Neitsyt


Tämä liitto on hyvin suotuisa. Erimielisyyksiäkin tulee, mutta tällä suhteella on hyvät taipumukset onnistua.


Oinas-Vaaka


Nämä kaksi vastakohtaa täydentävät toisiaan ja heidän kumppanuutensa on tiivistä. Toisen hyvät puolet täydentävät toisen huonoja juuri oikeassa suhteessa.


Oinas-Skorpioni


He ovat kaksi aivan erityyppistä merkkiä, usein heidän suhde on melkoista tasapainottelua. Oinaan seikkailunhalu voi saada skorpionin mustasukkaisuuden esiin, jollei kumpikaan alistu, tunteet sammuvat siihen.


Oinas-Jousimies


Tästä kaksikosta syntyy toimelias ja vauhdikas pariskunta, joilla energiaa riittää loputtomiin. Vaikka tämä pari käy kiivaita kahakoita, ne eivät taatusti kestä kauan.


Oinas-Kauris


Kauris ei pysty vastustamaan oinaan tarmokkuutta, oinas puolestaan tuntee vetoa kauriin maalaisjärkeen. Tässä suhteessa ei turhia kinoja synny.


Oinas-Vesimies


Tällä yhdistelmällä on keskenään hauskaa, molemmat kun ovat lystejä seuraihmisiä. Jos vesimies voi laskea äärimmäisen hyvän sietokykynsä varaan ja oinas oppia tahdikkuutta, liitosta voi tulla hyvin onnellinen.


Oinas-Kalat


Tämä liitto vaikuttaa omalaatuiselta. Mitä syvällisemmäksi suhde tulee, sen korostuneemmiksi merkkien väliset erot käyvät. On mahdollisempaa, että he tasapainottavat toisiaan kuin että heidän välilleen syntyy väärinkäsityksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti