torstai 5. marraskuuta 2009

Niin paljon kuuluu rakkauteen


"Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta" sanotaan, mutta kyllä tässä nyt on käynyt vähän päinvastoin. Viime päivinä olen saanut  maistella mm. täytettyä lihamureketta (herkkusieni-sipuli ja suolakurkku-punajuuri täytteet) ja muusia, sekä paistettua lohta kermassa ja juustolla kuorrutettuja lohkoperunoita, salaateista puhumattakaan. Jälkkäriksi mm. pannaria, jätskiä ja hilloa. Tähän voisi hyvin tottua!


Lohipaistos ja lohkoperunatJälkkäriksi pannaria mansikka- ja omenahillolla ja jätskillä.Liikunnastakin on pidetty huolta. Aamulla heti lenkiksi ainakin osan matkaa töihin kävellen ja illalla vielä kierros lähimaastossa.


Valkoinen lehti maassa jäi yhtenä päivänä ihmetyttämään.Toissapäivänä sain uuden makuuhuoneen lampun varjostimen ja suuremman löhösohvan olkkariin pikkuisen 2-istuttavan tilalle.
Tänään satoi (satelee vähän edelleen) ensilunta. Taitaa olla sen verran vettä seassa, että katoaa kyllä samaa tahtia maahan pudotessaan.
Tinttikin sai pikkulahjan (vähän kielletyn sellaisen kylläkin)

Kuvat otin kaukaa ovenlasin lävitse, joten laatu on mitä on. Tärkeintä kuitenkin, että ehkä nyt pääsen joskus kuvaamaan sitä vähän lähempääkin, jos satun olemaan valmiiksi paikalla sen tullessa lounaalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti