perjantai 26. helmikuuta 2010

Suurta taidetta


Ostin eilen hetken mielijohteesta 24 väriliidun pakkauksen, vaikka en osaa piirtää ollenkaan. Jotenkin aina silloin tällöin kuitenkin toivoisi osaavansa ja sitten päättää hankkia sitä varten välineitä.Kun sitten lähdin tänään etsimään kirjahyllyni uumenista suurta piirustuslehtiötäni, joka on maannut siellä pölyttymässä määräämättömän ajan, niin kuinka ollakaan löysin yhden säästämäni vesiväripiirroksen vuodelta 2000.


Tässä tätä meikäläisen suurta taidetta...Jos tämä kello vielä suostuisi käymään, niin se olisi kuin apu suuressa hädässä, sillä juuri jokin päivä sitten totesin eteisen herätyskelloa muistuttavan suuren hyllykellon tulleen aikansa päähän pitkän palvelusajan jälkeen ja nyt olen kuin orpo piru kalajoen markkinoilla, kun olen tottunut aina tarkistamaan ajan lähteissäni ja tullessani juuri tästä kellosta.


Jos "taideteokseni" sai ennen muuta voimaan pahoin, niin ehkä ottamani kuvat tekisivät edes vähän paremman vaikutuksen. Niitä voitte käydä "ihastelemassa" alla olevan linkin kautta. Blogia päivitetään suunnilleen kuva/päivä tahtiin, jos vain olen paikalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti