keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Omituisten otosten kerho


SusuPetalin blogista bongasin tämän hauskan Sirokon haasteen, johon oli heti pakko tarttua, sillä tässä Studiossa piilee oikein OMITUISTEN OTOSTEN KERHO. Tässä muutaman kansion tulos ihan tästä lähikuukausilta. Minulla näitä riittäisi vaikka joka päivälle, koska olen oikein intona kuvaamassa aina kaikkea omituista ja sellaista, mitä moni ei suurin surminkaan muistikortilleen tallentaisi.


Seuraavassa Sirokon omaa tekstiä haasteeseen:


"Huomasin sen, minkä lehdistö on huomannut jo aika päiviä sitten: bloggaajat kuvaavat mitä tahansa. Kohta ei kehtaa kameraa ulkona esiin ottaa, kun muut ajattelevat, että jaahas, taas joku bloggaaja kuvaamassa päiväänsä, tätä söin, join, näin, ihan kuin kaikilla olisi patologinen pakko olla kiinnostunut siitä  mitä kenenkin suolen sisällä liikkuu.Tästä sainkin idean, HEUREKA!  Nyt kaivetaan esiin kaikki ne omituisimmat kuvauskohteet, joita ei muiden kuin bloggaajan tulisi mieleenkään kuvata. Eikä mitään vahingonlaukauksia vaan tarkkaan harkittuja kohteita. Semmoisia, joita myöhemmin katsellessa itsekin ihmettelee mitä päässä on liikkunut. Eikä niitä kuvia tietenkään ole tullut käytettyä ennen kuin NYT!"


***


Tällainen läpyskä tulee näytölle joka kerta, kun lataan kuvia kamerasta koneelle ja homma on valmis. Sitä sopii ihmetellä, miksi se on päätynyt kuvaksi!!?Kyllä sitä on kaikenlaista tullut elämänsä aikana kuvattua, mutta tämä lienee yksi niistä turhimmista kuvauskohteista, joita arkistostani löytyy. Selittämättäkin selvää, mitä tuossa nököttää.Mitä mielenkiintoista on kuivuneessa mandariininkuoressa, jos sillä ei satu olemaan silmiä?Vanhan matonkudekerän hidas kituminen.Päätönnä ei kauas uida.Nappaa sinäkin tämä haaste mukaasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti