lauantai 27. marraskuuta 2010

Tuomiokirkon nurkilla


Pitkästä aikaa muutakin, kuin haaste- ja päivän kuva -postauksia. Parin viikon ajalta on tullut sentään jonkin verran kuviakin varastoon, vaikka olenkin käyttänyt suurimman osan vapaa-ajastani kirjojen metsästykseen!


Ihmeesti on tullut viime aikoina pyörittyä tuossa Tuomiokirkon nurkilla. Yleensä en juurikaan liiku niillä kulmin, kuin korkeintaan joskus kesäisin, kun tulee käveltyä Aurajoen rannoilla.
 


Talven ja erityisesti pakkasen tulon näkee hyvin viileän vaaleista sävyistä ja heleästä auringosta.
Luntakin on ehtinyt tulemaan näiden leveysasteiden koko talven määrä jo nyt.
Tänään oli joulukauden ja ilmeisesti myös joulukadun avajaiset täällä Turussa. Itse en keskustaan saakka lähtenyt, mutta ensimmäiset joulumyyjäiset olivat Vanhalla Suurtorilla, Tuomiokirkkoa vastapäätä ja niiden ohitse sentään kuljin. Pienen pieniä kojuja oli vieri vieressä, kuten ennen jokaista joulua - jokaisena viikonloppuna, jouluun saakka. Ehkä ehdin vielä käydä tutustumassa tarjontaan joku toinen viikonloppu.Kovin oli tänään pilvistä ja kylmääParvekkeella olevan puutarhatuolin käsinojalle oli kertynyt ihan oiva kerros lunta, jonka päälle pikkuiset talitintit välillä istahtavat.Sisällä taas ihmettelin, että mikä kumma sinne olikaan laskeutunut...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti