lauantai 19. maaliskuuta 2011

Kevätkampa viikko12


Tämän kertaiseen kevätkampa haasteeseen piti oikein "kaivella" materiaalia, sillä aamun valjetessa näytti ulkona kaikkea muuta kuin keväiseltä. Märkiä,suuria lumireuhkoja satoi taivaan täydeltä ja päävärejä ulkona ovat valkoinen, harmaa ja ruskea.


Mutta.. ei kuin tuumasta toimeen töihin. Vanhasta piposta pesussa irronneista kirjaimista sai melkein kokonaisen lauseen juuri tähän päivään sopien. Onhan nyt täyden kuun päivä! Sitten kamera käteen ja kuvaamaan kalenterista, että on myös Minna Canthin päivä ja tasa-arvonpäivä. Minna on katsottu liputuksen arvoiseksi ja sellaisen onnistuin kuvaamaan ihan tuosta meidän omalta pihaltamme. Kovasti oli suojaisassa paikassa lippu, koska ei suostunut yhtään heilahtamaan. Osa syy varmasti siinä, että sekin oli aivan märästä lumesta painava.Kun lentomäkikisa Sloveniasta tuli katsottua, nappasin kameran taskuun, kumpparit jalkaan ja roskapussin käteen ja painuin ulos lisää kuvia metsästämään. Yllättäen kuvamateriaalia löytyikin runsaasti, joten lopulta kävikin toisinpäin, kuin aamulla pelkäsin. Kuvia olisi ihan liikaakin mistä valita.


Tämän päiväisestä räntäsateesta huolimatta, lumen alta paljastuvat ROSKAT ovat yksi varma kevään merkki.Samoin sitä ovat aurattuihin lumipenkkoihin ilmestyvät, likaiset jääpuikot.Yksi selkeä sulamisen merkki on pisarat puiden oksillaSisältä löytyi vielä yksi merkki siitä, että viikko on taas kulunut. Viime lauantaina ostamani tulppaanikimpun viimeiset hetket ovat jo käsilläLopuksi jokaviikkoinen säätila, joka tänään tuntuu jämähtäneen koko päiväksi samoihin lukemiinKaikille oikein mukavaa tulevaa viikkoa ja erityisesti maanantain Kevätpäiväntasausta! Se, jos mikä on KEVÄÄN MERKKI!


EDIT 19.3.2011 klo 20.43 Pakko on lisätä mukaan vielä juuri kuvattu herkullinen täysikuuEi kommentteja:

Lähetä kommentti