lauantai 2. huhtikuuta 2011

Kevätkampa viikko14


Apua! Taas on viikko menty kohti kevättä ja kesää. Kellot on käännetty, aprillipilat arvattu (vai onko?) ja on aika taas katkaista kevätkammasta yksi piikki.


KEVÄTKAMPA 14


Ulkona on harmaa, utuinen, sateinen ilma. Mittarissa pari-kolme astetta lämmön puolella. Sulavan lumen alta paljastuu ruman ruskea maailma. Siksipä päätin aamun kauppareissulla etsiä jotain värikästä ja hauskaa vastapainoksi. Tässäpä siis tämän lauantain keväthaasteen saaliit!


Aamulla huomasin, että Saint Paulian ensimmäinen kukka oli avautunut yön aikana.Jokakeväinen risusato näkyy jo lumen pinnalla tuulten tuiverruksen jäljiltä.Maata näkyvissä! Kivikin on päättänyt matkia lumen alta paljastuvaa väriä!Kaupasta löytyi suloisia Tete a Tete -ruukkunarsisseja.Pyykinpesuaineet olivat lopussa, joten käytin tilanteen hyväkseni ja leikin vähän väreillä.Kaiken lisäksi oli ihan pakko ostaa myös näitä hassunhauskoja uusia vessapapereita, joissa on hauskoja lauseita rullan täydeltä!Lopuksi vielä tämän kuun ensimmäisen lauantain virallinen kuva:Hyvää alkanutta, ensimmäistä oikeaa kevätkuukautta kaikille!


EDIT: Ihan pakko on vähän "juksata" ja lisätä myöhemmin tämä alla oleva kuva mukaan, koska se on tänään kuvattu sen jälkeen, kun ehdin jo tämän postauksen tekemään. Ikkunani välissä lenteli kärpänen ja jäi sitten tuohon paikoilleen. Kevään merkki jos mikä, vai kuinka?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti