maanantai 9. toukokuuta 2011

Yllätyspalkinto


Tällaisen yllätyspokaalin sain Pappilanmummolta! Kiitokset siitä!

 

Tähän tunnustukseen liittyy vielä, että pitää kertoa 8 asiaa itsestä, ja jakaa tunnustus sitten 8 muulle blogin kirjoittajalle. Tunnustuksen kuvan voi kopioida ja laittaa omalle sivulle.

1. Olen itsenäinen ja paljon yksin viihtyvä tyyppi.2. Olen asunut koko aikuisikäni kaupungissa, mutta lapsuuteni vietin pienessä maalaiskylässä.3. Lähimmät elossa olevat sukulaiseni ovat äidin ja isän sisaret.4. Harrastuksia minulla ei juurikaan ole, jos ei oteta lukuun valokuvausta, lukemista, tietotekniikka jne.5. Viihdyn luonnossa ja maalla, mutta huomaan monesta seikasta, että kaupungissa asutut vuosikymmenet ovat ikävästi vieraannuttaneet askeettisemmasta elämäntavasta.6. Katselen ihaillen ja vähän kadehtienkin niitä, joilla on jonkinlaisia todellisia lahjoja kädentaitoihin, oli sitten kyse kokkaamisesta, leipomisesta, käsitöistä, askartelusta, puutarhanhoidosta tai mistä tahansa sellaisesta hyödyllisestä toiminnasta.7. Olen oikea kahvikissa. Teetä juon vain harvoin ja silloinkin mieluiten vaikkapa vanilja- tai muita makuteelajeja.


8. Lempivärejäni ovat viileä punainen, musta ja violetin eri sävyt. 


Kiitoksena vierailuistanne, pokaalitunnustuksen saa napata kaikki blogiani säännöllisesti tai vähemmän säännöllisesti lukevat, jotka vielä eivät ole sellaista itselleen saaneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti