keskiviikko 17. elokuuta 2011

Elokuussakin on elämää


Lomat oli ja meni ja paluu arkeen tapahtui kiireisen tavaroiden purkamisen ja pyykkäämisen tahdissa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Sen jälkeen on matalalento jatkunut, eikä tunnu loppua näkyvän. On varmaan liian monta rautaa tulessa, kun jatkuvasti on jono hommia tekemättä, vaikka kuinka yrittäisi sumaa purkaa. Osaltaan aikasyöppö on ollut tietokoneongelmat. Pöytäkoneen hajottua käytin ensin miniläppäriä jonkin aikaa, kunnes sain isomman hanskattua siihen kuntoon, että päivitykset ja ohjelmat olivat ajan tasalla. Sen jälkeen piti hakea pelastetut tiedostot ulkoisella kovalevyllä talteen korjaajalta ja ajaa ne taas läppärille. Kun sen vehkeen sain vihdoin toimimaan ja hommat hanskaan, niin eilen saapui uusi keskusyksikkö pöytääni koristamaan ja ilta menikin sen alkuasennuksissa. Siinäpä puuhaa riittämiin, mutta muutakin olisi vaikka toisille jakaa. Kirppis/huutonet -kamaa pyörii konteissa (Lue: jaloissa) ja kaikki paikat on iloisesti sekaisin. Onneksi murumurmeli teki minulle suuren kirjahyllyn, joka saatiin vihdoin pystytettyä loman jälkeen ja sain kaikki yli 600 aarrettani vihdoin järjestykseen ja paikoilleen.


Kuvatakin olen yrittänyt ehtiä aina, kun vain mahdollista. Tässä joitain elokuun alun otoksia.
Muru värkkäsi sydänkiisselin!Tässä tämä iki-ihana...! Olisi saanut vieläkin olla puolet suurempi, jos tilaa vaan olisi ollut. Näinkin on kuitenkin ihan hyvä! (kuvassa ei ole kaikki kirjat vielä paikoillaan. Kun sain homman valmiiksi, hylly oli aivan ääriään myöten täysi).Eka työpäivä löysin jonkun "alkukodin".Jostain syystä kaikenlaista raidallista on viime aikoina tupannut eteeni - vai olenko vain tavallista enemmän kiinnittänyt huomioni niihin?
Tätä sanoisin "lähikosketukseksi"!Tässä taas mennään ihan ilmassa..!Kesälomalla löytyi raidalliset kumpparit ja sille kaveriksi pitkähihainen pusero.Lisää matkavarustustaJoskus on vain pakko kuvata "ei mitään".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti