keskiviikko 10. elokuuta 2011

Kesäloma 2011 - sitä sun tätä


Apua, miten nopeasti loma meneekään. Ollaan jo melkein heinäkuun puolessa välissä ja tuntuu, ettei ole kuin hetki, kun oltiin juhannuksessa ja loman alussa.


Kolme päivää meni Turussa töissätöissä, kotitöissä ja autokauppoja kierrellessä.


13.7.2011
Päivä juostiin etsimässä sopivaa kulkupeliä (kuvan auto ei päätynyt meille). Illalla pakkasimme auton ja lähdimme ajelemaan takaisin mökille. Mukana oli puhtaiden pyykkien lisäksi auton täydeltä kirppistavaraa. Meillä oli nimittäin aikomus pystyttää seuraavaksi viikoksi oikein suuri pihakirppis mökkipitäjämme maisemiin.


14.7.2011


Ehdimme vielä muutaman päivän nauttimaan luonnosta ja ystävien seurasta, ennen kuin päivät kuluisivat kirpparitouhuissa.16.7.2011Pikkuista haukkuakin kävimme tervehtimässäIllalla taisi olla viimeinen kerta, kun ehdimme (ja jaksoimme) käydä rantamaisemissa grillaamassa ja ihastelemassa iltaa. Viikonloppu meni sitten jo telttaa pystyttäessä, pöytiä kantaessa, tavaroita järjestykseen laittaessa yms.Maanantaiaamuna meillä oli sitten suuri, upea kirpputori pystyssä. Aluksi siellä oli vain osa tavaroista näytillä, mutta pitkin viikkoa saimme aina lisää myytävää. Ihmiset tykkäsivät ja ottivat idean hyvin vastaan. Kauppakin kävi yllättävän hyvin pieneksi paikkakunnaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti