sunnuntai 28. elokuuta 2011

Tall Ships Regatta 2011 osa1


Suuret purjelaivat saapuivat taas Turkuun perjantaina 26.8.2011Eilen lauantaina kävin tutustumassa tämän vuotiseen tarjontaan. Aurinko paistoi upeasti ja lämmintä riitti kuin konsanaan keskikesän hellepäivänä. Se ja upeat laivat olivat saaneet ihmiset sankoin joukoin liikkeelle Aurajoen rannalle.


(Suurin osa kuvista suurenee klikkaamalla!)


Matkalla jo "merellistä tunnelmaa"...Upeita autoja...Tämä lienee illan esitystä varten odottamassaSamoin tämäJollakin näyttää olleen hitusen agressioita matkassa - kaikella ystävyydellä näemmäLieneekö tämän sisältä löydy illan Muinaistulet?Esityksen tarkoituksesta ja perässä tulevista tavaroista ei tietoa, mutta hauska yksityiskohta kuitenkinJahas, tänne ne siis olivat tulossa näyttäytymäänTämä tipu seikkaili myös yleisön joukossa, kutsuen johonkin näytökseen.Sitten itse asiaan... Ensimmäiset purjealukset heti Martinsillan jälkeen.


Maailman suurin purjealus, nelimastoparkki SEDOVTämä oli ehdoton suosikkini. Pikkuinen, ja kuin vanha Merirosvolaiva. Yritin kovasti tähyillä, josko mastossa näkyisi itse Captain Jack Sparrow, mutta ei...
Jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti