keskiviikko 28. syyskuuta 2011

BlogihaasteitaHain Nettimartan pihapiiri -blogista ja sain myöhemmin Ruostetta ja Rakkautta -blogista tällaisen haasteen. Kiitos Raija/A!


Tässä haasteeseen liittyvät kysymykset:

 


1. Käsityösi, josta olet ylpein ja jota arvostat eniten? Liitä mukaan kuva.


Olen älyttömän huono (ja laiska) tekemään käsitöitä. Jos innostun ja aloitan vaikkapa sukan kutomisen, saan yhden valmiiksi, mutta toista ei synny koskaan. Sama pätee muiden neulontatöiden kanssa. Minulla on esim. yksi ikuisprojekti (villapusero), josta en enää edes muista, miten se tulisi tehdä. Siispä se jäänee myös ikuisesti kesken. Tämän päiväpeiton olen kuitenkin joskus saanut aikaiseksi ja siitä olen ihan otettu. Samoin olen ommellut muutamat verhot, joista pidän todella paljon. Siinä ne käsityöni sitten taitavat ollakin. Koulussa tyttöjen käsitöissä korjasin ompelukoneita mieluummin, kuin olisin tehnyt annettuja käsitöitä. Yhden lukukauden olimme ala-asteiässä poikien käsitöissä. Siellä tein linnunmökin ja siitä pidin huomattavasti enemmän, kuin tyttöjen käsitöistä koskaan.2. Kaunein rakennus, jonka olet nähnyt? Liitä mukaan kuva.


Sanotaan, että kauneus on katsojan silmissä. Minulle kaunis voi toisena päivänä olla nykyarkkitehtuurinen monumentti ja toisena taas vanha barokkilinna. Tässä rakennuksessa ja sen kuvaamisen aikaisissa tapahtumissa on kuitenkin jotain sellaista, joka tekee siitä ainutlaatuisen ja ansaitsee siksi kauneimman rakennuksen tittelin tällä kertaa.


CASA LOMA, TORONTO, KANADA
Ilmakuva kuvattu postikortista

3. Laulu, joka koskettaa sinua syvästi? Liitä linkki tai sanoitus.


Ehdottomasti Juice Leskisen Syksyn Sävel. Mielessä olisi monta muutakin sellaista biisiä, joka on koskettanut ja joilla on erityismerkityksiä, mutta tämän kappaleen merkitys on kaikkein suurin. Se nivoo yhteen koko elämänkaareni. HÄN, jonka nimi ovessani lukee, on sitä minulle laulanut ensimmäistä kertaa jo n. 32 vuotta sitten. HÄN, elämäni ensirakkaus, ikuisrakkaus, nykyinen avomieheni, jonka löysin elämänmittaisen ajan jälkeen pari vuotta sitten uudelleen!


4. Minkä asian koet arjessasi raskaaksi?


Juuri tällä hetkellä en koe mitään erityisen raskaaksi arjessani. Sanottakoon, ettei niitä raskaitakin asioita silti olisi, mutta mielestäni ne eivät ole arkea vaan juuri arjen ulkopuolella olevia asioita, joita en viitsi tässä erityisesti lähteä selvittelemään. Joskus jotkin tapahtumat tai asiat vaan saavat toivottomiksi tai masentumaan, mutta onneksi ne ovat vain väliaikaisia.5. Mistä asioista nautit eniten arjessasi?


Tällä hetkellä nautin eniten arjessa siitä, että elämäni rakkaus jakaa sitä vihdoin kanssani!


oooooooooooooooooooooo


 


Jos haluat ottaa haasteen vastaan, niin tästä se lähtee...


 


**********


RUUSUHAASTERuusuihin liittyy myös haaste.


 


1. Lempiruoka? Makaronilaatikko, ketsuppi, maustekurkut, puolukkahillo.


2. Lempimakeinen? Salmiakki.


3. Lempiluettava? Tällä hetkellä juuri keräämäni lapsuuden aikaiset sarjat esim. Enid Blytonilta, Hitchcockilta tai Anni Polvalta.


4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä? Ei sellaista taida ollakaan, jos ei lueta käsitöiksi esim. ulkona puutarhassa tai metsässä tehtäviä juttuja, kuten marjojen poiminta, pihan haravointi tms.


5. Lempielokuva? Niitä on monta, mutta ensimmäisenä tulee ehdoton ykkösleffa mieleen. Se on itseoikeutetusti TOP GUN (Tom Cruise). Sen lisäksi voisi mainita esim. Tanssii susien kanssa (Kevin Costner), Mission Impossible 1 (Tom Cruise), xXx (VIn Diesel) sekä Pretty Woman, Notting Hill ja Erin Brockovich (Julia Roberts jne.).


 


Tämä haaste tulisi välittää eteenpäin viidelle blogille, mutta jätän jokaiselle mahdollisuuden napata se mukaansa, jos kiinnostaa vastailla näihin haastekysymyksiin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti