tiistai 13. syyskuuta 2011

Mukava päivä


Joka syksy odotan yhtä innolla uutta seuraavan vuoden kalenterivalikoimaa. Viime vuonna löysin mieleiseni kokoisen, sisältöisen ja ennenkaikkea värisen allakan ja kuinka ollakaan, tänään kun poikkesin Suomalaisessa Kirjakaupassa hakemassa netistä ostamiani kirjoja, huomasin, että uudet ensi vuoden kalenterit olivatkin jo saapuneet. Mikä ihaninta, saman viime vuoden Nice -sarjan kalentereissa oli tänäkin vuonna minulle sopiva väri, joten allakka tarttui käteen ja kiisi kassan kautta kotiin ensi vuotta sulostuttamaan. Mikäs sen mukavampi pikku yksityiskohta muutoin niin sateisen ja harmaan syyskuun päivään.


Nyt minulla on vuoden 2011 pinkki- ja vuoden 2012 vadelmakantinen kalenteri.Tänään kävin myös isännöitsijän luona viemässä muuttoilmoituksen (en suinkaan ole itse muuttamassa, mutta saan asuintoverin ensi viikon tiistaista lähtien). Samalla keikalla varasin myös autopaikan ja sain kuin sainkin sen saman hyvän paikan, joka minulla on ollut muutama vuosi sitten käytössä. Portailta ei ole pitkä matka autolle ja paikka näkyy sekä keittiön, että makkarin ikkunasta.


Tänään oli siis hyvä päivä - jos sitä ei lasketa, että saattelin ukkokullan aamujunalle ja jäin ainakin viikoksi nyt syyssinkuksi! Sitä mukavampaa tietysti sitten, kun hän palaa ensi viikolla "virallisestikin" omaan uuteen kotiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti