maanantai 10. lokakuuta 2011

Viisi sanaa


Jo ikuisuus sitten pyysin (ja sain) Elegialta haastesanat, mutta tässä on mennyt päiväkausia ihan muualla, kuin netin äärellä, joten ehdin tekemään listaa vasta nyt.


Alkuperäinen haaste kuului näin:

"Comment to this post, and I will list five things I associate with you. They might make sense or they might be totally random. Then post that list, with your commentary, to your blog. Other people (including me) can get lists from you, and the meme merrily perpetuates itself. "


Elegialta sain sanat:


1. Kuva

2. Haave

3. Luonto

4. Lempikohde

5. Ilo1. Kuva


 Minulle jokainen kuva on oikeastaan valmis tarina. Kulkiessani ulkona, kaupungilla, luonnossa, ihmisten parissa, tapahtumissa.. missä tahansa, silmäni toimivat kuin kameran linssi. Katson kaikkea tavallaan kuin kameran linssin lävitse ja kuvaan muistikuvia. Ei ole useinkaan enää sellaista tilannetta, että unohtaisin kameran kotiin, sillä olen ottanut opikseni monista ainutlaatuisista, ohimenneistä ja menetetyistä tilanteista. Kuvaan joskus matkoilla varsinkin jopa niin innokkaasti, että en ehdi aina kunnolla näkemään todellisia maisemia tai tilanteita ollenkaan. Vasta kuvia tai videoita myöhemmin kotona katsoessani näen laajemmin kaiken, mitä olen käynyt katsomassa ja kuvannut. On kai sekin eräänlaista hulluutta!?2. Haave


 Monta haavetta olen elämäni aikana jo toteuttanut, monta saanut lahjaksi, mutta vielä niitä riittäisi tulevillekin vuosille. Yksi suuri haaveeni olisi päästä Peruun ja erityisesti Machu Picchulle.


Lue Machu Picchun tarina täältä.


3. Luonto


 Luonto, sen rauha ja kauneus on erittäin lähellä sydäntäni, vaikka toisaalta viihdynkin kaupungissa oikein hyvin. Luonnossa on aina jotain ihasteltavaa, kuvattavaa, kiitettävääkin. Luonto on ihmisen alkukoti. On surullista, miten kauas siitä meistä suurin osa onkaan ajautunut aikojen saatossa.4. Lempikohde


Tuossa suurten valomainosten viereisessä hotellissa (ei näy kuvissa) olen viettäny monta viikkoa ja "Piccadilly Circus at Night" on yksi viehättävimmistä elämyksistä näillä matkoillani, vaikka turistirysien perään en normaalisti olekaan. Siinä paikassa vain on sitä jotain. Toisin kuin monet, minusta oli vain ihanaa, että kun illalla jätti hotellin ikkunan auki, niin koko yön saattoi kuulla sekä aukion, että viereisen sohon äänet. Lontoo ei hiljene oikeastaan koskaan. (Tämä video ei ole minun kuvaamani).


5. IloIlolla voi olla monta ilmentymää ja muotoa. Ilo on olla terve, ilo on ystävät, ilo on oma rakas. Ilo on myös saada uusi perheen jäsen, jota olenkin tässä jo vähän joka käänteessä mainostanut. Siitä ilosta voit saada osasi vaikkapa klikkaamalla TÄTÄ!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti