lauantai 17. joulukuuta 2011

Joulukampa viikko4


JOULUKAMPA VIIKKO 4


Vauhti kiihtyy ja kohta on joulu jo ovella.


Tänään sataa taas vaihteeksi vettä ja taivas on tumman harmaa. Sisällä alkaa jo vähän enemmän näkyä joulun läheisyys.


Isäntä värkkäsi puhdetöinä parit kranssit ja heitettiin koristeeksi mitä sattui käsiin osumaan. Toinen lähti matkalle ja toinen jäi omaan oveen muistoksi.Pari korttia on vielä lähdössä matkaan. Muut lähtivät jo Postin yhteiskuoressa pari päivää sitten.Kynttilöitä on kaivettu esille ja ostettu lisää.Ostin myös kolmikukkaisen hyasintin keittiön pöydälle t uoksuttelemaan. Isännän nenä ei hirveästi ilahtunut, mutta minä nuuhkuttelisin sitä vaikka kaiken aikaa.Palloja ja muita koristeita jäi yli ja taidanpa ripustella ne sinne tänne asuntoa, kun joulukuusta emme sitten viitsineet lähteä metsästämään.
Tänä aamuna putkahti joulukalenterista auto! Jos tämä olisi tullut jo eilen, olisin saanut sen liikennevälineeksi eiliseen 1234 -haasteeseen.Muutama jouluaiheinen koristus on jo hyllyille ja ikkunaan päätynyt.

Lahjoja ei vielä ole, mutta paperia kyllä riittää.Laatikoita värkättiin (tai oikeastaan isäntä värkkäsi) koko eilisen päivän.Minulle jäi vielä pipareiden teko ja torttujen vääntö viikonlopuksi.


Ensi viikon lauantaina onkin sitten jo viimeisen Joulukamman aika!


Mukavaa 4. Adventti viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti