sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Talviloma 2 päiväTALVILOMAPÄIVÄKIRJA4.3.2012 SUNNUNTAIAamu alkoi jälleen koiralenkillä - yhden kahvimukillisen jälkeen. Hankikanto kesti haukkua edelleen ja päivästä näytti tulevan aivan yhtä ihanan aurinkoinen, kuin oli eilenkin. Pari astetta pakkasta oli enemmän kuin lauantaiaamuna, muttei se haitannut meidän tahtia. Kaikkea piti nuuhkia ja ihmetellä, kuten jokaisella lenkillä yleensäkin.

Mahtoikohan fasaaniherra piileskellä jossain lumisten puskien alla tänäkin aamuna, kun haukun piti taas pysähtyä siihen samaan kohtaan ihmettelemään...?!

Lumi kimalsi upeasti kirkkaassa aamuauringossa

Jotain jännittävää taitaa olla kiikarissa, kun veto oli kova ja melkein jouduin hyppäämään itsekin hankikantoa kokeilemaan.

Lopulta annoin periksi ihan silkasta uteliaisuudesta ja kestihän se edelleen.. hetken! :)

Päivällä ihmeteltiin upean sinistä taivasta parvekkeelta käsin ja kameraan osui myös puolikas valkoista kuuta.

...ja puun latvassa nököttävä harakka.

Mandi rakastaa kurkistella parvekkeen kaiteen ylitse ja usein hän näyttää ihan "pikku jellonalta" niskaharjansa kanssa.

Enkös olekin aikamoinen "pitkula"?

Mandi on sellainen haukku, että se kulkee lähes joka askeleella perässäni, joten se on aina kaikessa mukana ja tietysti siitä tulee siis otettua myös paljon kuvia. Tänään saimme taas suursiivoustakin tehtyä vaikka kuinka. Muutama komero sai kyytiä ja tavaraa lähti surutta kassikaupalla pois vietäväksi. Tässä vain osa siitä. Monta kassia on jo kuskattu roskiksiin.

Lisäksi tänään oli ohjelmassa mm. koiran petien tamppaus ja tuuletus, Salpausselän mäkikisan katsominen, koiran korvalääkitys, ne pakolliset pari koiralenkkiä (iltalenkki on vielä edessäpäin) ja etsin valmiiksi jo huomista varten keittiöön uudet verhot. Ripustan huomenna, koska nyt on jo niska ja hartiat niin lukossa ja kipeät, että on parasta huilata loppuilta. Iltasella, auringonlaskun aikaan nappasin keltaisesta taivaanrannasta kuvan.

Huomenna alkaa sitten se virallinen osuus talvilomasta, joten tapaamisiin taas maanantai-iltana lomapäiväkirjan merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti