tiistai 6. maaliskuuta 2012

Talviloma 4 päiväTALVILOMAPÄIVÄKIRJA6.3.2012 TIISTAI

Toinen virallinen talvilomapäiväAamulenkillä metsässä oli paljon nuuhkittavaa. Hankikanto kesti metsässä paikka paikoin minuakin. Pakkasta oli aamusella noin -7 astetta, kun lähdimme lenkille.

Kaatuneen puunrungon yksityiskohta piti kuvata aamuauringossa

Ihanaa auringon kimallusta. Tämä on talven parasta aikaa.

Tässä on haukku menossa. Edessäpäin näkyi toinen koira ja kun sitä ei päässyt läheltä tervehtimään, se piti hoitaa kauempaa ja kovaäänisesti.

Aamulenkin jälkeen inventaariosiivous jatkui jälleen. Verhot on nyt vaihdettu keittiössä, mutta lopputulos ei kyllä miellytä ollenkaan, joten voi olla, että siihen vaihtuvat vielä toiset ennen viikon loppua.

Tänään olivat vuorossa myös keittiön kaapit. Suurin osa sai uuden järjestyksen ja puhtaat hyllyt.

Päiväkahvit hörpättiin jälleen auringonpaisteisella parvekkeella pikkupakkasesta huolimatta.

Jellona oli tietysti myös mukana kahvihetkessä, vaikkei kahvista ja sen tuoksusta niin välitäkään.

Iltapäivällä oli jälleen pikku lenkin vuoro. Jääpuikot ovat hauskoja yksityiskohtia. Tämä löytyi ison auratun penkan reunalta.

Siivous jatkui jälleen lenkin ja syönnin, sekä pienen huilitauon jälkeen. Pyykit tuli pestyä, tiskit tiskattua, roskat vietyä ja kävinpä illalla tv-sarjan jälkeen kaupassakin. Iltapäivän laskeva aurinko kultasi taivaanrannan.

On lähes täysi kuu ja kohta on taas aika lähteä iltakävelylle ja sen jälkeen "korkkaan" Blu-Ray leffan Red Riding Hood.Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti