torstai 8. maaliskuuta 2012

Talviloma 6 päiväTALVILOMAPÄIVÄKIRJA8.3.2012 TORSTAI

Neljäs virallinen talvilomapäiväHurjaa kyytiä loma kiitää kohti loppuaan. Viikko on mennyt aivan älyttömän nopeasti ja vielä olisi paljon tekemistä. Tänään oli suunnitelmissa wc:n siivoaminen lattiasta kattoon ja sen myös toteutin, mutta ensin oli tietysti aamun pakollinen lenkki ohjelmassa. Alkumatkasta hanki kantoi vain osittain...mutta löytyihän sitten sellainenkin peltoaukea, jossa hyppelimme Mandin kanssa kilpaa kantavalla hangella.

Upea aamuaurinko kultasi maisemaa edelleen. Siitä voi sanoa olevansa iloinen, että joka ikinen lomapäivä on paistanut aurinko.

Kummasti kolot hangessa jaksavat kiinnostaa.

Lenkin jälkeen olikin sen wc:n vuoro. Hyllyt saivat paremman järjestyksen ja pölyt pois pinnoiltaan. Katto ja seinät taisivat olla ainoat kohteet, joita en käynyt tällä kertaa lävitse.

Siivousurakan jälkeen vedettiin lonkkaa Mandin kanssa ja touhuttiin vaan kaikenlaista pientä. Päivällä kävin pikapikaa kaupassa ja lukeakin ehdin taas muutaman luvun meneillään olevasta kirjasta. Sitten olikin jo iltapäivälenkin aika. Voi miten tykkään kun paljasta, kuivaa asfalttia on jo paikka pakoin näkyvissä. Kumpa se ei enää tänä talvena peittyisikään.

Säntäsimme myös hetkeksi lähimetsään, jossa Mandi sai hetken porhaltaa ilman talutushihnaansa.

Puut ovat muultaosin jo pudottaneet lumensa, mutta näiden katajien päälle oli jäänyt vielä valtava kasa  painamaan oksia alemmaksi.

Kun palasimme kotiin, tein pannari taikinan ja paistoin sen samantien. Ah ja voih, miten namia se olikaan, kun keitin iltapäiväkahvit ja hyppäsin sohvalle katsomaan tv-sarjaa. Samaan syssyyn tuli istuttua myös illan American Idolin parissa kokonaiset kaksi tuntia, joten ilta meni vähän liiankin vauhdikkaasti siihen saakka kun oli jo aika taas porhaltaa illan viimeiselle pikakävelylle. Yritin epätoivoisesti napata Mandista kuvaa pimeässä, mutta en saanut kameran asetuksia kohdilleen, kun haukulla oli niin paljon ihmeteltävää, että se veteli narusta innoissaan päästäkseen eteenpäin mahdollisimman pian.

Se on sitten kuulkaa huomenna jo viimeinen virallinen lomapäivä! Sitä ennen käyn vielä töllön äärelle ainakin siksi aikaa, että ehdin katsomaan eilen aloittamani Vampyyripäiväkirjat tv-sarjan ykköskauden ensimmäisen levyn kaksi viimeistä osaa ennen kuin on aika sanoa taas hyvät yöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti