lauantai 10. maaliskuuta 2012

Talviloma 8 päivä ja Aamukampa 006TALVILOMAPÄIVÄKIRJA10.3.2012 LAUANTAITällä postauksella osallistun samalla myös tämän kertaiseen Aamukampa haasteeseen (nro 006).Vakiokohteessa maisemat olivat tavallista utuisemmat tänään. (Toinen vakiokohteeni on kuvattavissa vasta maanantaina ja lisään sen tänne jälkikäteen).Aamulenkillepääsy mielessä kiihkeästi hissiä odotellessa. Samalla kuulostellaan, josko alemmissa kerroksissa tapahtuisi jotain.

Pikkuisen harmittavaa, ettei hanki enää kestänytkään ihan niin hyvin kuin aiempina aamuina tällä viikolla. Heti aamusta oli jo +2 astetta lämmintä ja aina vetisemmäksi keli muuttui mitä edemmäs päivää mentiin. Iltapuolella tulikin jo vettäkin taivaalta.

Vesipisaroita roikkui lähes jokaisessa neulasessa.

Ilma oli sakeana sumusta

Täältä löytyi jo paljon hajuja

Jääkerros oli antanut jo periksi ojassa ja vesi virtasi vapaana

Lisää pisaroita ja vihreää nurmea! Kevät tulee!!

Päivällä oli jo tutuksi tullut parvekekurkistuksen vuoro

Sitten oli myös leikin aika. Pallo sai hurjaa kyytiä ja se piti tietysti aina välillä tuoda minullekin heitettäväksi tai että yrittäisin ottaa sen pois Mandin suusta.

Iltapäivällä kokkasin kanaa kolmen juuston kermakastikkeella ja ranskalaisia.

Kun oli syöty ja hetkinen levätty ja luettu aloitin viimeisen "virallisen urakan" siivoushommissani. Pesin lattiat ja järjestin vielä joitain paikkojaan hakevia tavaroita pois kulkuväyliltä. Pyykkäsin koneellisen pyykkiä ja vaihdoin petivaatteet. Huomenna on edessä vielä varastokeikkoja, kun pakatut ja säilytykseen menevät tavarat pitää kantaa pois nurkista.Iltapäivälenkillä: Suuria vesilammikoita on kertynyt parkkipaikallemme. Kaivot eivät jaksa vetää nopeasti sulavaa lunta ja jäätä.

Iltapäivällä ei enää löytynyt mistään kantavaa hankea vaan piti rämpiä mahaa myöten märässä lumessa. Sekös vasta hauskaa tuntuikin olevan.

-AAMUKAMPAOSUUS PÄÄTTYY TÄHÄN-Muiden kammat löydät napin takaa

Lenkin jälkeen otin löysin rantein ja löhöilin sängyllä lukemassa. American Idolin tuloslähetystä piti seurata kuuden jälkeen kunnes hipsin saunaan kahdeksan maissa. Vielä ajattelin tänään jatkaa Vampyyripäiväkirjat sarjan jaksojen parissa parisen tuntia ennen nukkumaan menoa. Alunperin olin suunnitellut, että laitan tänään värin päähän, mutta jätin sen nyt kuitenkin toteuttamatta. Ehkä ensi viikolla joku ilta olisi sellaiselle aikaa. Huomenna on sit ten se vihonviimeinen vapaapäivä ennen työputken alkua, mutta kaiken kaikkiaan olen niin tyytyväinen kaikkeen, mitä olen saanut aikaan tällä lomalla, ettei oikeastaan niin hirveästi harmitakaan mennä töihin.Huomiseen näissä tunnelmissa ja oikein hyvää yötä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti