sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Talviloma 9 päiväTALVILOMAPÄIVÄKIRJA11.3.2012 SUNNUNTAIJos joku ihmettelee näitä talvilomapäiväkirjan väripalkkeja jokaisen postauksen alussa, niin kerrottakoon, että ne ovat värit aina jostain sen päivän kuvasta.Nyt se sitten on talviloman viimeinen päivä ja huomenna alkaa taas arkinen aherrus. Sitä ei ole surtu kuitenkaan turhan paljon vielä tänään vaan päinvastoin nautimme haukun kanssa aurinkoisesta ja lämpimästäkin sunnuntaista heti aamusta alkaen. Teimme ihan uuden lenkin jossa emme vielä olekaan ennen käyneet. Lämpotila oli heti aamusta jo plussan puolella.

Näitä haukkukuvia on ymmärrettävästikin aika paljon näin loman ajoilta, koska olen yksin kotona ja lenkittämässä sitä kolmesti päivässä.

Jotensakin kivaa on löytää paljon pajunkissoja, mutta tässä kuvassa on nyt kyllä jotain pielessä, vai onko sittenkään? :)

Löysimme myös pikkuisen metsätaipaleenkin, jossa oli mukava nuuhkia uusia hajuja.

Päiväkahvit oli tänään EHDOTTOMASTI nautittava auringon lämmittämällä parvekkeella. Tänään taisi olla koko loman lämpöisin auringonpaiste. Haukunkin nenuun osui keksien tuoksu.

Tänään oli myös uuden lelun aika. Nalle on kyllä vanha, mutta Mandi sai sen ensikertaa leikkiinsä. Se olikin mieluinen kaveri ja sai heti melkoista kyytiä osakseen.

Vanhempi haukku sai jäädä statistin osaan tällä kertaa. Tässä kuvassa on sama matto, kuin edellisessä kuvassa, mutta kuva on otettu kameran värinvalintaohjelmalla.

Mandikin pääsi koekuvaukseen.

Tämä kuva on otettu samalla ohjelmalla, mutta makrona, jolloin kohteesta ei saa mitään käsitystä.

Kukatkin nauttivat valosta ja auringosta pitkän synkän talven jälkeen.

Tänäänkään ei ihan laiskoina oltu, sillä keittiön hylly/kaappi sai kunnian olla viimeinen inventaarion ja siivouksen kohde. Tietysti ohjelmassa oli myös tiski ja pientä yleistä järjestelyä, mutta vaikka olen koko armaan viikon ahkeroinut, niin edelleen jäi pari kaappia siivoamatta ja muutama kassi ja laatikko viemättä varastoon. Ehkä puurran nekin vielä ensi viikolla iltaisin...

Kun pidin parvekkeen ovea auki, haukku kävi välillä aina katselemassa mitä alhaalla tapahtuu.

Päivälenkillä kävimme ihmettelemässä aina vaan suurenevaa vesilätäkköä.

Kaikenkaikkiaan on ollut todella mielenkiintoinen ja työntäyteinen viikko, eikä yhtään kaduta, että jäin kotiin ja päätin alkaa suururakan! Nyt tunnen kerrankin pitkästä aikaa saaneeni jotain aikaan ja tuntuu, että loma ei ole mennyt ihan "harakoille", kuten niin monta kertaa viime vuosien aikaan on käynyt kun on vaan kiertänyt kylästä toiseen istumassa milloin kenenkin sohvalla tyhjän panttina. Uskokaa tai älkää, niin tykkään kyllä vierailuista, mutta liika on siinäkin liikaa.Lopuksi vielä "sääkuva" loman jokaiselta päivältä 3-11.3.2012 (suurenee klikkaamalla).

Kiitos talvilomaseurasta ja erityisesti kaikille kivoista kommenteistanne lomaviikkoni aikana!KAIKILLE OIKEIN MUKAVAA UUDEN VIIKON ALKUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti