sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Euphoria"Euforia on lääketieteellinen termi, jolla kuvataan kaikki muut tunteet ohittavaa hyvänolontunnetta. Euforialla tarkoitetaan usein lääkkeillä, alkoholilla tai muilla päihteillä aiheutettua keinotekoista, kaikki muut tunnetilat yliajavaa hyvänolon tilaa. Useimmissa tapauksissa euforia aiheutuu alkoholin viihdekäytöstä kun veren alkoholimäärä nousee tietyn rajan yli." (Lainaus Wikipedia)Uskomatonta on se, että ylipäätään tykkäsin Ruotsin euroviisusta, saatika, että jopa äänestin sitä! Ihmeiden aika ei ole siis ohitse. Toinen biisi, josta pidin paljon, oli yllättäen Viron "Kuula". Se on taas lähes yhtä suuri ihme, kuin ruotsinkin viisun äänestäminen. Enhän koskaan ole tunnustautunut kummankaan maan kannattajaksi tai fanittajaksi. Nyt meni heti molemmat kerralla rikki siitäkin myytistä!

Olin iloinen, että Ruotsi voitti, mutta siitä huolimatta olisin suonut tällä kertaa voiton Albanian "itkuvirrelle".EUPHORIA - LOREEN

Viime yö meni pitkälle valvoessa ensin Euroviisujen vuoksi ja sen jälkeen tuumiessa sitä sun tätä. Onneksi tänään oli taas ihana aurinkoinen ja lämmin kesäpäivä. Päivä meni hurauksessa parvekkeella kesästä nauttien ja parit päikkäritkin piti ottaa lyhyeksi jääneiden yöunien vastineeksi.

Iltasella oli taas  aika pakata kamera mukaan ja hipsiä ihastelemaan heräävää kesää vähän lähempää. Tunnin lenkiltä lähti mukaan 118 uutta kuvaa. Niitä sitten tuonnempana, kun ehdin editointipuuhiin!MUKAVAA TULEVAA VIIKKOA!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti