maanantai 24. syyskuuta 2012

Studioteen muuttokuorma


Niin siinä nyt kävi, että Studiotee blogini taisi päästä päiviensä päähän ihan lopullisesti tuolla Vuodatuksen "hellässä" hoivassa. Mitään vastausta ei kyselyihini ole kuulunut ja olen kohta koko kesän joutunut olemaan ilman päivittäisblogiani. He eivät enää edes viitsi päivittää tietoja siitä, että tapahtuuko siellä tausta enää ylipäätään mitään asioiden korjaamiseksi vai ei. :(

Normaalit Vuodatusblogithan on voinut siirtää bloggerimuotoon ja näin on taas ollut paikka missä blogata, eikä ole tarvinnut luopua kuin aiempien merkintöjen kommenteista. Minun (ja varmaan monen muun, jolla on oma domain osoite) on kuitenkin näköjään mahdotonta tässä vaiheessa tehdä tuota siirtoakaan. JOS se joskus onnistuu, tuon sitten kaikki vanhat blogimerkintäni tänne jonon alkuun. Onneksi ne sentään tulevat sen päiväyksen mukaan, jolloin ne on vanhassa blogissa kirjoitettu, ettei tarvitse ruveta monen vuoden kirjotuksia järjestämään uudelleen.

Loputtomiin yritin olla kärsivällinen, mutta nyt riittäköön. Kunhan saan (jos saan) vanhat blogimerkinnät siirrettyä, siirrän myös domainin bloggerille ja maksan sitten heidän kauttaan tästä eteenpäin tuota domain vuosimaksua.

Tervetuloa siis kaikki vanhat ja uudet blogiystäväni tänne bloggerin puolelle!

t. TeeTee
studioteenet.blogspot.fi

kunnes voimaan tulee taas vanha kunnon osoite:
studiotee.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti