sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Tietoa Blogipäivityksistä

Sunnuntai-infoa!


Nyt kun minulla on näitä blogeja vähän siellä sun täällä ja muutospuuhat meneillään, niin on varmaan selkeyttävää vähän kertoilla missä mennään ja mikä on tarkoitus olla lopputulos.

1. Tämä uusi Bloggerin blogi http://studioteenet.blogspot.fi korvaa Vuodatuksen kadottaman studiotee.net -blogini, jota pidin päivittäisblogina ja jossa olikin sitten vähän kaikkea sekaisin. Koska studiotee.net blogia ei pääse myöskään vaihtamaan Blogger-formaattiin, johtuen käsittääkseni siitä, että blogi sijaitsee eri paikassa, kuin vuodatuksen omalla osoitteella olevat blogit (syy: oma domainnimi), en myöskään pääse sitä tuomaan tähän uuteen blogiini - pääsenkö lie koskaan? :( Jos joskus vuodatus saa sen kuntoon, niin siirrän blogihistorian ja domainini tänne ja sen jälkeen osoite palaa tutuksi studiotee.net osoitteeksi. Siitä ilmoittelen sitten erikseen!

Vanhassa Vuodatus-blogissani osallistuin myös valokuvahaasteisiin:

2. Nyt kun studiotee.net on ollut kateissa koko kesän ja syksyn, kyllästyin odottamaan, josko enää pääsen sinne mitään lisäämään ja avasin Wordpressiin valokuvahaasteille ihan uuden blogin nimeltä HaasTeet, jossa keskityn siis pelkästään osallistumaan erilaisiin haasteisiin kuten: Kihivas, Aamukampa, 1234 Numerokuvat, Värikollaasit, Makrotex, Valokuvatorstai, Alkukirjaimet, Mustavalkomaanantai, Luovalauantai jne. jne.

3. Koska kypsyin vihdoin Vuodatuksen toimintaan (lue: toimimattomuuteen) ihan totaalisesti, päätin pistää kerralla sitten uusiksi ihan kaiken, ennen kuin muutkin blogini katoavat lopullisesti! Niin syntyi oikea muuttoliike. Tämä tarkoittaa sitä, että KAIKKI HAASTEBLOGINI MUUTTAVAT (tai ovat jo muuttaneet) Bloggeriin!


4. Vanha 1234 Numerokuvat aloitti muuttotouhut heti haastekierroksen nro 5 ilmestyttyä perjantaina 28.9.2012. Sen muutto on nyt jo kokonaan tehty ja Numerokuvat sijaitsevat tästä eteenpäin osoitteessa http://yykaakoo4.blogspot.fi/. Vanha Vuodatuksen blogi siirtyi kauniisti kokonaan uuteen osoitteeseensa ja kunhan se nyt muutaman viikon siellä informoi kävijöitä, se poistetaan kokonaan!


5. Sitten oli vuorossa Aamukampa -haasteet. Aamukammassa on meneillään kierros 20 ja olemme sopivasti kahden viikon jakson puolivälissä, joten päätin kaapata koko haastehistorian vuodatuksesta ja rakentaa sillekin uuden kodin. Tästä eteenpäin Aamukampa haasteen löydät osoitteesta http://aamukampahaasteet.blogspot.fi/ .


6. Kun Kampa oli paketissa ja vanhaan blogiin laitettu infoa uudesta osoitteesta, oli aika alkaa rakentaa uuttaa Värikollaasihaasteen kotia. Tämän haasteen kohdalla tehdään kuitenkin niin, että se jatkaa vielä hetken Vuodatuksessa. Sen uusi osoite tulee voimaan (eli haastehistoria siirtyy ja haasteet julkaistaan) vasta alk. 11.11.2012 sunnuntaina klo 12. Blogi on jo kuitenkin olemassa ja sen uusi osoite on http://varikollaasit.blogspot.fi/ .


7. Viimeiseksi, muttei suinkaan vähäisimpänä joukosta Vuodatuksesta muuttaa makro-/teemahaaste MakroTex. Haastetta jatketaan näillä näkymin Vuodatuksen blogissa vielä vuoden vaihteeseen 2012-13. Tarkoitus olisi aloittaa uusi vuosi 2.1.2013 uudessa osoitteessa http://makrotex.blogspot.fi/ .


8. Näiden lisäksi olen pitkään jo suunnitellut jotain ihan uutta aihetta, mistä blogata ja kun aikaa tuntui syyskesällä olevan oman päivittäisblogin puuttumisen vuoksi, syntyi idea, josta lopulta muodostui blogi MyTurku. Sen voit löytää Wordpressistä osoitteesta http://myturku.wordpress.com/. Sinne kerään Turku-historiani kuvia ja tarinoita lähes päivittäin ja kun arkistoista kuvat loppuvat, uusia käydään kuvaamassa. Tervetuloa tutustumaan!Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

TeeTee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti