torstai 4. lokakuuta 2012

Syksyn parempia puolia

Vieläkin on syyskuun kuvia jäljellä
Vähän epätarkka lähempi kuva kurresta, kun haukku roikkui toisen käden jatkeena ja innolla yritti päästä - jos ei nyt ihan puuhun, niin ainakin puun alle lähemmäs kurrea. Kurre taas oli sitä mieltä, että pysykää vaan kuulkaa kaukana ja se antoi kovaäänisesti varoitusääniä meille puuhun paetessaan!

Seuraavalla lenkillä oltiinkin sitten viiden metrin päässä nököttävää jänöjussia. Voi arvata, että kun hau vihdoin huomasi otuksen, kun se säntäsi pakoon, niin kyllä oli emännällä narussa pitelemistä.

Näitä hattuja on kuvailtu viime aikoina päivittäin. Ovat niin hauskan näköisiä ja niitä kasvaa tuossa meidän ympäristön nurmilla pilvin pimein. Valtavan suuria kärpässieniäkin on ilmestynyt ja niiden kavereina pienempiä kärpässienivauvapalleroita! Sienet on ihania - katsella ja kuvata! :)
4 kommenttia:

 1. Kurreilla on kova kiire kerätä talvivarastoa. Meidänkin verannan nurkkaan ilmestyy aina käpy tai kaksi. Eihän kukaan tykkää jos työtä häiritään :-)

  VastaaPoista
 2. Silmissäni näen oikein tilanteen, kun Mandi näki oravan ja pupun! Ja vauhti olisi ollut kova, jos et olisi pystynyt pidättelemään. Ei yhtään ihme, vaikka vähän kamera tärähtikin, hi!

  VastaaPoista
 3. ...Onneksi osaan lentää, vähän toispuolisesti ja huonosti, mutta kuitenkin...
  Kiva kuitekin lukea ja nähdä tämäkin tilanne...

  VastaaPoista
 4. Tuosta ylimmasta kuvasta vaikutuin. Se on kuin elämä itse. Olla tukena toisille ja valona toisille. Huikea pläjäys!

  VastaaPoista