tiistai 9. lokakuuta 2012

Target


Valtava työ on ollut kaikkien blogieni siirtämisessä Bloggeriin ja osa meni jo aiemmin myös Wordpressiin. Wordpressissä on yksi sellainen toiminto, jonka toivoisin tänne Bloggeriinkin.

Kommenttien - ja varsinkin uusien kommenttien helpompi löytäminen keskitetysti kaikista blogeista. Nyt kun on about 10 blogia, jokaisesta täytyy käydä erikseen taustalla katsomassa, onko sinne tullut uusia kommentteja. Minä en ainakaan keksi, miten muutoin voisin niitä nähdä helpommin.
Wordpressissä uudet kommentit näkyvät saman tunnuksen alle tehdyistä blogeista kaikki listana etusivun yläpalkista. Samassa kohdassa voi myös kätevästi vastata kommenttiin, jos niin haluaa. Ihana mahdollisuus!

Siitä huolimatta olen muutoin oikein tyytyväinen tähän Bloggerin alustaan.
Toivottavasti kaikki haasteidenkin ystävät löytävät tänne siirretyt haasteblogini.
Odotetusti vierailut tähän päivittäisblogiini vähenivät huomattavasti, kun avasin uuden blogin Wordpressiin haasteisiin osallistumistani varten. Kiva kun muutama on jaksanut ryhtyä tämänkin blogin seuraajaksi siitä huolimatta!

Mukavaa lokakuista viikkoa toivotellen:

TeeTee

2 kommenttia:

  1. Toi kommentien näkyvime on kyl puute, mut muute tää o hyvä pohja.
    Ny o ollu semmone ongelma WP:ssä, että ei olleska näy meneekö kommentti läpi, ko se ei näy kirjottajal. Mitää ei tul. Eile kirjoti Susul kaks peräkkäi, mut ei mittää. Sit ne oli jälkeenpäin sinne tullee. Siks en sullekka kirjottanu aamul ko yhren, ko mää ajattelin, et kyl se sit joskus tulee. Mikähä semmone viive o?

    VastaaPoista
  2. Käsittääkseni saattaa olla, että jotkut viestit menevät nk. seulan läpi sinne hyväksyttäviin, jos wp:n roskasuodatin katsoo, että osoitteessa on jotain normaalista poikkeavaa. Joskus myös voi olla sellainen tilanne, että ensimmäinen kommentti tiettyyn blogiin menee ensin hyväksyttäviin ja sen jälkeen seuraavat saman henkilön kommentit tulevat automaattisesti näkyville, ellei henkilöllä ole päällä se asetus, että he haluavat tarkistaa viestit ennen kuin antavat sen julkaistuksi.

    VastaaPoista