keskiviikko 31. lokakuuta 2012

uusi osoite

Nyt se on sitten tehty. Kaikkien ongelmien jälkeen sain uuden, oma domain osoitteen. Valitettavasti Vuodatus töpeksi vielä sen domainnimenkin vapaaksi, ilmoittamatta uudelle palveluntarjoalle siirtokoodeja ja jokin robotti nappasi vapautetun studiotee.net osoitteen lennossa itselleen. :(

Siispä tein, kuten uusi palveluntarjoaja ehdotti, vaihdoin domainnimen uuteen ja nyt tänne pääsee sekä vanhalla blogspot osoitteella, että uudella studiotee.fi osoitteella!Voit käyttää kumpaa haluat, sillä blogspot siirtää automaattisesti sinut studiotee.fi osoitteeseen, jos käytät vanhaa osoitetta. Jos olet esim. lisännyt blogini seurantalistalle, sinun ei ole pakko vaihtaa sen osoitetta, ellet itse halua.

EDIT: Tällä hetkellä uusi osoite ei löydy ilman etuliitettä www! Asian pitäisi korjaantua parin päivän sisällä.

3 kommenttia:

  1. Eihän tuossa pahasti käynyt, koska onhan fi aina fi. Tietysti jos sinulla on paljon kansainvälisiä lukijoita, niin silloin net olisi tutumpi. Minä muistaisin, että bloggeri kääntää vain tietyn ajan uuteen osoitteeseen, mutta voi se olla muuttunut ja kääntää jatkuvasti. Parempi niin, mutta eipä se ole suuri työ, vaikka vaihtaa uuden osoitteen. Minä ainakin vaihdan saman tien....

    VastaaPoista
  2. Suurin syy, miksi en haluaisi jatkuvasti vaihtaa blogiosoitetta on nuo copyright tiedot valokuvissani. Nythän kaikki viimeisten vuosien kuvat ovat copyright merkinnöillä jonkin sellaisen robotin valtaamassa osoitteessa. Kun joku nappaa sen domainin itselleen, niin kenen voidaan kuvien sanoa olevan, jos siitä tulee joskus kiistaa?!

    VastaaPoista
  3. Mä annan nyt sitten vielä olla vanhalla osoitteella, jos vaihtuu joskus, niin saan sen sittenkin vaihdettua. Miks kaikki on joskus vaan niin vaikeeta, hö!

    VastaaPoista