perjantai 23. marraskuuta 2012

Palkkioita


Nyt on pakko koettaa tsempata jos millä keinoin. Ohjelmani sanoo, että kuudes päivä on palkintopäivä. Siispä varasin itselleni leffalipun elokuvaan, jonka kävin juuri katsomassa viime perjantaina. Hassuahan se on, kun muitakin leffoja tulisi pilvin pimein, mutta kun jostain tykkää, sitä pitää katsoa moneen kertaan. Siispä ensi maanantaina käyn nautiskelemassa uudemman kerran Twilight Aamunkoi 2 elokuvan - palkkioksi kuuden päivän puhtaasta happihyökkäyksestä! :)

Joku varmaan kauhistelee, toinen kuolee nauruun. Ei haittaa! Pääasia, että itsellä on hauskaa. Ja minulla on!

ps. Palkkioista puheenollen. Tänään hankin uudet silmälasit (aurinkolasit vahvuuksilla tuli kaupan päälle). Niistä tulee joululahja itselleni. Palkinto sekin viidestä ensimmäisestä viikosta. Pari päivää sitten hankin jo kevään synttärilahjanikin valmiiksi. Se on lippu The Voice of Finlandin suoraan konserttiin Logomossa huhtikuussa. Pientä ennakointia sanoisin, mutta samalla hyvää tsemppausainesta!

3 kommenttia:

  1. Kiitos marjukka! Tietysti palkkiot pitäisi ansaita ensin, mutta tämä auttaa ansaitsemaan ne jälkikäteen ja pitämään mielessä tavoitteet!

    VastaaPoista
  2. Hyvä sinä! Kaikki konstit kannattaa käyttää :-)

    VastaaPoista