torstai 6. joulukuuta 2012

I kicked a few leaves over it and wished

Rakkaudesta kirjoihin -blogista löysin tällaisen hauskan meemin, jota en voinut vastustaa ja jonka säännöt menevät näin:

1. Nappaa sinua lähimpänä oleva kirja, oli se sitten mikä hyvänsä
2. Avaa kirja sivulta 123
3. Lue kuudes lause
4. Kirjoita lause journaliisi, näiden ohjeiden kera
5. Laita löytämäsi lause juttusi otsikoksi.

Heti oikealla kädellä, matalalla laskutasolla on pinossa 4 vielä lukematonta kirjaa sarjasta Vampire Diaries - Stefan's Diaries. Päällimmäisenä sattui olemaan viimeinen, eli kuudes osa nimeltään The Compelled. Stefan's Diaries -sarja perustuu L.J. Smithin kirjoittamaan Vampire Diaries sarjaan, sekä samannimiseen tv-sarjaan.


Koko lause kyseisen sivun kuudentena kuuluu:
"I kicked a few leaves over it and wished that I had someone to share my hopes and fears with."
ja jatkuu...
"In a city of a million heartbeats, I was on my own."

Miten osuvaa! Tästä on helppo kirjoittaa vaikka ihan omakohtainen kirja! Miten usein olenkaan toivonut löytäväni todellisen hengenheimolaiseni, sielunkumppanini, ymmärtäjäni ja tukijani. Miten usein olenkaan pettynyt... Tämän itsenäisen ja voimakkaan kuoren alla on piilossa ihminen, läheisyyden, itsenäni rakastetuksi tulemisen ja tuen tarpeineen. Minulla on ihmeellisen lahjakas tapa löytää ihmisiä, jotka ovat hyvin itsekeskeisiä, keskittyneitä omiin tarpeisiinsa ja toiveisiinsa, odottaen, että heidän asiansa ovat minunkin asioitani, heidän tapansa elää minunkin tapani. Kun he viheltävät, minä olen ollut odottamassa jo kauan, että he tarvitsevat minua. Mitäpä muutakaan tekemistä minulla voisi olla? Näin he ajattelevat, tai ainakin alitajuisesti odottavat. Kun yritän kertoa heille niistä asioista, jotka minua kiinnostavat, pelottavat, huolestuttavat tai ilostuttavat, en koe minkäänlaista vastakaikua tai kiinnostusta. Niin minä sulkeudun jälleen kerran itseeni. Liun hetki hetkeltä kauemmaksi ovien sulkeutuessa jälkeeni. He eivät huomaa sitä ennen, kuin on liian myöhäistä. Ei hänkään huomaa, joka nyt on jo liian kaukana palata...

Itsepäisyysterveisin,
TeeTee

ps. Tämän meemin saa viedä mennessään. Käythän kommentoimassa, jos osallistut, niin tulen kurkistamaan sinunkin kirjasi sivua!

Tämä sama meemi vastauksineen löytyy myös Kirjatoukka blogistani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti