lauantai 15. joulukuuta 2012

Palautuspiste


Monia hurjia hetkiä meni viikolla tietokonetta räplätessä ja arvaillessa, tuleeko ikinä enää kuntoon.
Kuten jo selvisi, kuntoon tuli ja on entistäkin ehompi nyt, kun se paha ohjelma on poissa häiritsemästä. Sitä ennen ehdin tekemään jo yhden palautuksen - jos onnistuisi palauttamaan muistin määränkin, mutta niin ei kuitenkaan käynyt.


No se siitä, jo on jauhettu tarpeeksi tietotekniikkaongelmista. Toinen kinkkinen juttu on tämän hetkinen sää. Lunta, tuulta, liukasta... rämpimistä auraamattomilla teillä, puhkumista lumiräntäjäämyräkässä kauppakassien kanssa ja autossakin omat ongelmansa, kun pyyhkijät jäätyvät, eikä ikkunoista näe oikein mitään. Suomen ihana, armas talvi! Siksi ja monesta muustakin syystä pidän sinusta niin paljon, sillä ilman sinua, en osaisi arvostaa KESÄÄ niin paljon!

ps. NYT TOIMII MYÖS DVD! Microsoft ei mitenkään mainostele, että heiltä voi saada nyt 8:n ostaneet pienen ajan ilmaiseksi MediaCenterin, jonka avulla myös dvd- asemat näyttävät dvd:t, joissa ne muutoin lakkasivat näkymästä kun win8 päivitettiin! Äsken sain koodiavaimen sähköpostiini, jonka avulla päivityksen voi ladata ja asentaa. Jo alkoi dvd-leffat näkymään dvd-asemaltakin.

3 kommenttia:

 1. Palautuspiste on hyvä kun alkaa epätoivo iskeä. Toimii melkein aina.

  VastaaPoista
 2. Hui, mikä kauhea kiiluvasilmäinen otus tuulilasin takaa tuijottaa!

  VastaaPoista
 3. No on sulla nyt sitten pelit ja vehkeet tosi hyvät ja nopeatkin varmaan, onnea uudelle koneellesi ja sulle tietenkin myös!
  Mutta tulin toivotteleen hyvää joulunaikaa sullekkin!

  VastaaPoista